Back to School – Όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά!

Back to School

Όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά!

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των σχολικών ημερών και για να είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις, καλό είναι να εξοπλιστούμε με έναν εξαιρετικό υπολογιστή, tablet, smartphone ή εκτυπωτή.
Σε μια εποχή που σχεδόν κάθε επάγγελμα σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με τον υπολογιστή και την τεχνολογία, η επένδυση σε υπολογιστή, tablet ή σε ένα προηγμένο smartphone είναι πιο δικαιολογημένη από ποτέ. Εκτός από το γεγονός ότι η αγορά ενός νέου υπολογιστή, tablet ή smartphone μπορεί να τονώσει έντονα το ενδιαφέρον του παιδιού για την τεχνολογία, θα το βοηθήσει σίγουρα στις καθημερινές σχολικές υποχρεώσεις – από παρουσιάσεις, σεμινάρια έως και πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Καθώς ένας σημαντικός αριθμός συσκευών περνάει από τα χέρια μας κατά τη διάρκεια του έτους, επιλέξαμε τις καταλληλότερες για μαθητές δημοτικού και όσους είναι λίγο μεγαλύτεροι – μαθητές λυκείου, αλλά και δασκάλους και καθηγητές. Από φορητούς υπολογιστές, tablet, τηλέφωνα έως εκτυπωτές. Δες τι πιο συμφέρουσες λύσεις.
Δες εδώ όλα τα B2S προϊόντα

LAPTOPS


Παρόλο που τα σημερινά tablet και smartphone είναι εξαιρετικά προηγμένες συσκευές που έχουν ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια της απλής τηλεφωνίας και του σερφ και μπορούν σίγουρα να χρησιμοποιηθούν για πολλές προηγμένες λειτουργίες, οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές είναι ακόμα ανέγγιχτοι όσον αφορά τις δυνατότητες και την ποιότητα της εργασίας τους.

Tablets


Τα tablets έχουν γίνει σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας τα τελευταία χρόνια. Διατίθενται σε πολυάριθμα σχέδια, μεγέθη, τιμές και διαφέρουν πολύ στις δυνατότητές τους και στην εμπειρία χρήστη που μπορούν να προσφέρουν.
Έτσι, η αγορά πλημμυρίζει από συσκευές που μπορούν κυριολεκτικά να χρησιμοποιηθούν για προβολή φωτογραφιών και σερφάρισμα, αλλά και κάπως πιο προηγμένα μοντέλα που θα καταφέρουν εύκολα να ανοίξουν προηγμένες σελίδες στο Διαδίκτυο, ψηφιακά βιβλία, εφαρμογές και σχεδόν όλα όσα βάζουμε μπροστά της.
Σίγουρα για μαθητές, φοιτητές και όλους τους άλλους που πηγαίνουν σχολείο, το tablet θα είναι το πιο κατάλληλο για ανάγνωση βιβλίων και άλλων μορφών ψηφιακών εγγράφων. Επιπλέον, υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές σχεδιασμένες για μάθηση, από τη γλώσσα, στα μαθηματικά και άλλα μαθήματα.

Smartphone για έξυπνες εργασίες


Τα smartphone έχουν αναλάβει την προσφορά για κινητά τηλέφωνα. Δύσκολα βρίσκουμε ένα κινητό τηλέφωνο που δεν προσφέρει προηγμένες δυνατότητες. Για έναν μόνο φοιτητή, αυτό είναι κάτι παραπάνω από μια συσκευή που μπορεί να χρησιμεύσει για τη λήψη ωρών, διαλέξεων ή γρήγορης επικοινωνίας με φίλους.

Εκτυπωτές


Παρόλο που τα περισσότερα έγγραφα μετακινούνται στον ψηφιακό τομέα, μερικές φορές εξακολουθεί να χρειάζεται μια καλή και vintage εκτύπωση. Η τελική εργασία σου, οι σημειώσεις για μια ομαδική συνεδρία μελέτης ή οι εργασίες του σπιτιού σου μπορούν πολύ εύκολα να εκτυπωθούν με ένα από τα παρακάτω μοντέλα

Did You Know?

Το παλαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου

Το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου βρίσκεται στο Μαρόκο. Το Al-Qarawiyyin ιδρύθηκε το 859 μ.Χ. από μια πριγκίπισσα από την Τυνησία, την Fatima al-Fihri.
Το πανεπιστήμιο έχει αναγνωρισθεί από την UNESCO και τα Βραβεία Guinness
ως το αρχαιότερο πανεπιστήμιο που υπάρχει έως σήμερα, σε συνεχή λειτουργία.
Βρίσκεται στην πόλη Fes, η οποία ήταν σημαντικό πνευματικό και εκπαιδευτικό
κέντρο του μουσουλμανικού κόσμου.
Στην αρχή προοριζόταν να επικεντρωθεί στη θρησκευτική διδασκαλία και στην
απομνημόνευση του Κορανίου, αλλά αργότερα επεκτάθηκε στη διδασκαλία καλλιγραφίας, της αραβικής γραμματικής, της ιατρικής, της μουσικής και της αστρονομίας.

Γίνε κι εσύ μέλος της παρέας μας

Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές της Expert;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και βγες κερδισμένος!
  • Η Expert συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 215.215.9550, ή το e-mail [email protected] ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Κατηγορίεσ που σε ενδιαφερουν

Αν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες, μην ξεχάσεις να ελέγξεις τις παρακάτω κατηγορίες 

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *