Η BLACK FRIDAY ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Η μέρα που περίμενες επιτέλους έφτασε! Σταμάτα να μετράς αντίστροφα τον χρόνο και βρες το προϊόν που ζητάς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μοναδικές εκπτώσεις σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές!

Ανακάλυψε τις πιο ΗΟΤ προσφορές

Samsung QE55QN90BATXXH Neo QLED 55” Τηλεόραση 4K Smart TV

1.949€

1.199€

Metz 32MTC2000Ζ 32″ Τηλεόραση HD TV

129€

109€

LG OLED55C26LD OLED EVO 55″ Τηλεόραση 4K Smart TV

1.499€

1.199€

Philips 58PUS8556/12 58″ Τηλεόραση UHD Android Ambilight Metal TV

649€

549€

Metz Blue 55MUC7000Z 55″ Τηλεόραση UHD 4K Android TV

 

529€

419€

Philips TAB5105/12 Soundbar

 

129€

99€

Hoover H-F222AXL Σκούπα Stick

 

269€

158€

Philips HD9200/90 Airfryer 4.1Lt Φριτέζα χωρίς Λάδι

139.99€

78€

Miele Blizzard CX1 RED Ecoline Ηλεκτρική Σκούπα

299€

227€

Brandt BWF124QLE Πλυντήριο Ρούχων 12kg

529€

499€

Brandt WFB170WG Πλυντήριο Ρούχων 7kg

585€

299€

Davoline DRWD 8000 Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg

599€

399€

Βρες στις παρακάτω κατηγορίες τα υπόλοιπα προϊόντα σε προσφορά:

Δε βρήκες αυτό που έψαχνες;

Εγγράψου στη λίστα της Black Friday και μάθε πρώτος όλες τις νέες προσφορές

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και βγες κερδισμένος!
  • Η Expert συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 215.215.9550, ή το e-mail [email protected] ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Black Friday;

Η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) είναι η μέρα που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλαδή η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου (μεταξύ 24-30 Νοεμβρίου), ημέρα η οποία έχει θεωρηθεί ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών στην χώρα από το 1952.

Οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ανοίγουν πολύ νωρίς, τα τελευταία χρόνια από τις μεταμεσονύκτιες ώρες, και δίνουν μεγάλες προσφορές.

Black Friday 2022: Πότε πέφτει;

Η Black Friday πλησιάζει. Φέτος θα ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η Black Friday θα είναι όμως η αρχή, αφού οι προσφορές στις ηλεκτρονικές συσκευές θα συνεχιστούν και στην Cyber Monday. 

Τι προσφορές θα βρω στην Expert;

Δεκάδες είδη θα βρίσκονται σε προσφορά αφού η ζήτηση θα είναι μεγάλη! Υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικές σκούπες, μικροσυσκευές είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα διαθέτουν πληθώρα προϊόντων σε προσφορά!

Πώς θα μαθαίνω πρώτος τα Black Friday offers;

Για να μη χάνεις το χρόνο σου αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές, μπορείς απλά να εγγραφείς στο newsletter της expert συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. έτσι θα μένεις πάντα ενήμερος και με την υπόσχεση να μη σε “σπαμάρουμε” με πληροφορίες που δεν σε ενδιαφέρουν.

Θα προλάβω τα προϊόντα που έχω δει;

Όπως είπαμε, η ζήτηση θα είναι μεγάλη και πολλοί δεν θα καταφέρουν να πάρουν αυτό που θέλουν!. Αν, δεν θες να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μπορείς να εγγραφείς στο newsletter της Expert και να μπεις στη λίστα της black Friday, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα προτεραιότητας στις αγορές που θα γίνουν την περίοδο αυτή. Αν δεν το έκανες ήδη, ανέβα πιο πάνω και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου!