Το κουμπί του!

Πάντα αναζητούσες αυτόν που θα έκανε τα πάντα για σένα χωρίς να πεις λέξη και μάλιστα αυτόματα; Ε, λοιπόν αυτό που ψάχνεις υπάρχει. Αρκεί να βρεις το… κουμπί του! Το πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS είναι τόσο έξυπνο που τα κάνει όλα μόνo του. Με σύστημα αυτόματης δοσολογίας υπολογίζει την ακριβή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται, κάθε φορά.
Το Bosch i-DOS έξυπνα ζυγίζει τα ρούχα στον κάδο και αυτόματα οι αισθητήρες του ανιχνεύουν το είδος των υφασμάτων και το πόσο λερωμένα είναι.
Ο εύκολος τρόπος για να έχεις τέλειο πλύσιμο των ρούχων σου και να μην κουράζεσαι καθόλου!

Για πάντα μαζί!

Εσύ ξέρεις, πώς να μην σε αγγίζει ο χρόνος; Μάθε πώς χαλάνε οι σχέσεις… ή μάλλον πώς να κάνεις μια σχέση να αντέξει στη φθορά του χρόνου.
Πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS με σύστημα έξυπνης δοσολογίας.
Υπολογίζει την ακριβή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται, κάθε φορά. Απλά γέμισε μια φορά τις 2 μεγάλες θήκες της σαπουνοθήκης με υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό για πολλές πλύσεις. Επίλεξε το πρόγραμμα που επιθυμείς και πίεσε Έναρξη. Από εδώ και στο εξής ποτέ περισσότερο ή λιγότερο υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό από όσο χρειάζεται. Εμπιστέψου το Bosch i-DOS. Θα διατηρήσει και τα χρώματα των υφασμάτων ζωντανά. Ο εύκολος τρόπος για τέλειο πλύσιμο. Βοηθά τα ρούχα, αλλά και τις σχέσεις να αντέχουν περισσότερο!

Θέλεις την ησυχία σου!

Λίγοι καταλαβαίνουν την κούρασή σου και ακόμα λιγότεροι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να σε ξεκουράσουν και μάλιστα αθόρυβα! Ή μήπως μόνο ένας;
Πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS με σύστημα έξυπνης δοσολογίας. Απλά γέμισε μια φορά τις 2 μεγάλες θήκες της σαπουνοθήκης με υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό για πολλές πλύσεις και επίλεξε το πρόγραμμα που επιθυμείς. Το σύστημα αυτόματης δοσολογίας υπολογίζει την ακριβή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται κάθε φορά. Ο εύκολος τρόπος για τέλειο πλύσιμο των ρούχων, για να κοιμάσαι ήσυχη!

Στα εύκολα και στα δύσκολα!

Η αρχή κάθε σχέσης είναι ένα όνειρο. Όλα πάνε τέλεια. Όταν όμως έρχονται τα… σκούρα; Κι όμως υπάρχει κάποιος που ξέρει να στέκεται δίπλα σου σε κάθε περίσταση! Πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS με σύστημα έξυπνης δοσολογίας.
Αυτόματα υπολογίζει την ακριβή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται σε κάθε πλύση. Ποτέ περισσότερο απορρυπαντικό από όσο χρειάζεται. Πλύση χωρίς υπολείμματα στα υφάσματα με το Bosch i-DOS. Είναι ιδανικό και για δερματικές ευαισθησίες. Τόσο έξυπνο, τα κάνει όλα μόνα του και φυσικά, θα γίνει το άλλο σου μισό!

Σπατάλες τέλος.

Έρχεται κάποια στιγμή που αναρωτιέσαι γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα ούτε για διακοπές και ψάχνεσαι για το ποιος έφταιγε; Η απάντηση είναι εδώ! Πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS με σύστημα έξυπνης δοσολογίας. Υπολογίζει αυτόματα την ακριβή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται σε κάθε πλύση. Πίεσε έναρξη και το Bosch i-DOS έξυπνα ζυγίζει τα ρούχα στον κάδο.
Επίσης, λαμβάνει υπόψη τη σκληρότητα του νερού, την πυκνότητα του υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού και αυτόματα οι αισθητήρες του ανιχνεύουν το είδος των υφασμάτων και το πόσο λερωμένα είναι.
Το Bosch i-DOS μπορεί να μειώσει την ποσότητα υγρού απορρυπαντικού έως και 38%*. Τόσο έξυπνο, τα κάνει όλα μόνα του.
Ο εύκολος τρόπος για τέλειο πλύσιμο των ρούχων, χωρίς σπατάλες.

*Μέση εξοικονόμηση στη χρήση υγρού απορρυπαντικού συγκρίνοντας ένα σύστημα ακριβούς δοσολογίας σε σχέση με τη δοσομέτρηση με το χέρι.International Journal of Consumer Studies 38 (2014), 265f.

Σωστή Σχέση

Μην ψάχνεις με τα κιάλια να βρεις αυτό που αναζητάς, γιατί όλα όσα θέλεις είναι δίπλα σου. Αρκεί να το δεις απλά και καθαρά! Πλυντήριο ρούχων Bosch i-DOS με σύστημα έξυπνης δοσολογίας. Ζυγίζει έξυπνα τα ρούχα στον κάδο. Λαμβάνει υπόψη τη σκληρότητα του νερού και την πυκνότητα του υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού. Ενώ αυτόματα οι αισθητήρες του ανιχνεύουν και το είδος των υφασμάτων, αλλά και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα. Τόσο έξυπνο, τα κάνει όλα μόνα του. Ο εύκολος τρόπος για τέλειο πλύσιμο των ρούχων είναι εδώ και θα το λατρέψεις από την πρώτη ματιά!

Αν αναζητάς το άλλο σου μισό για σοβαρό σκοπό, τότε δεν θέλεις απλά ένα πλυντήριο, θέλεις το Bosch i DOS.

Δείτε τα Bosch i-Dos

Bosch WAT28661BY i-DOS Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 005996
628.50 6 άτοκες