Ψηφιακή Μέριμνα 2021
Ψηφιακή Μέριμνα 2021

Ψηφιακή Μέριμνα 2021

Είσαι Μαθητής , Σπουδαστής, Φοιτητής ή έχεις παιδί από 4 έως 24 ετών σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική βαθμίδα; Τότε, μπορείς να επωφεληθείς από το νέο πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Ψηφιακή Μέριμνα;

Είναι πρόγραμμα επιδότησης αξίας 200 € για την αγορά Laptop, Tablet, ή Σταθερού υπολογιστή και απευθύνεται σε 645.000 μαθητές και φοιτητές οικογενειών με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Πότε ξεκινάει και πότε λήγει;

Η πιθανή ημερομηνία εκκίνησης του προγράμματος είναι στις 5/4/2021 και η διάρκεια του θα είναι 4 μήνες.

Που μπορώ να δω αν δικαιούμαι το voucher;

Για να δείς αν είσαι δικαιούχος θα το μάθεις μέσω της σελίδας που θα δημιουργηθεί από την Δράση, κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxis net. Εφόσον είσαι δικαιούχος, στην σελίδα που θα είσαι, μπορείς να κάνεις την αίτηση και να λάβεις το voucher.

1. Καταρχάς πρέπει να δώσεις τη συναίνεσή σου για την επεξεργασία των αναγκαίων προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο υποβολής, ελέγχου και έγκρισης της Αίτησης Επιχορήγησης , και να δηλώσεις ότι έχεις λάβει γνώση και συμφωνείς με τους όρους και τις διαδικασίες του Προγράμματος.

2. Αμέσως μετά θα οδηγηθείς στο ασφαλές περιβάλλον του taxisnet (ΓΓΠΣ) για την καταχώρηση των προσωπικών διαπιστευτηρίων (username & password).

3. Εφόσον ο έλεγχος των διαπιστευτηρίων είναι επιτυχής ξεκινά η διαδικασία δημιουργίας της Αίτησης Επιχορήγησης.

Πόσα vouchers μπορώ να εξαργυρώσω;

Μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τρεις επιταγές (vouchers) για την επιδότηση μίας και μόνο επιλέξιμης λύσης. Δηλαδή, το ύψος της δημόσιας επιχορήγησης ανά επιλέξιμη λύση στο πλαίσιο του Προγράμματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα εξακόσια ευρώ (600€).

Από πότε μπορώ να εξαργυρώσω το voucher μου;

Tα vouchers 200€ θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τις 12 Απριλίου έως τις 30 Ιουλίου για την αγορά tablet, laptop, ή desktop, της επιλογής σου, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μπορώ να διαλέξω όποιο προϊόν θέλω και να εξαργυρώσω το voucher;

Όχι, το πρόγραμμα καλύπτει προϊόντα και συνδυασμούς προϊόντων των κατηγοριών Tablet, Laptop, Desktop με ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία έχουν την ειδική σήμανση «Ψηφιακή Μέριμνα».

Μπορώ να επιλέξω δύο προϊόντα με την σήμανση Ψηφιακή Μέριμνα και να εξαργυρώσω 2 vouchers στην ίδια παραγγελία;

Όχι, θα πρέπει να βάλεις 2 ξεχωριστές παραγγελίες. Κάθε παραγγελία μπορεί να έχει μόνο 1 προϊόν με την ειδική σήμανση «Ψηφιακή Μέριμνα» και μπορείς να εξαργυρώσεις έως 3 vouchers.

Μπορώ να επιλέξω δύο προϊόντα μικρής αξίας και να εξαργυρώσω 1 voucher;

Σε κάθε παραγγελία μπορείς να επιλέξεις μόνο 1 προϊόν ή έναν συνδυασμό προϊόντων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τα vouchers πρέπει να είναι όλα από τον ίδιο δικαιούχο;

Ναι, όλα τα vouchers πρέπει να ανήκουν στον ίδιο δικαιούχο.

Μπορώ να αγοράσω με τιμολόγιο;

Όχι, η αγορά με το voucher της Ψηφιακής Μέριμνας, αφορά αποκλειστικά αγορές με Απόδειξη Λιανικής.

Διαθέτω Voucher Ψηφιακής Μέριμνας, τι κάνω;

Στην περίπτωση που είσαι ένας από τους δικαιούχους επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106199662 ή στείλε μας ένα email, ώστε να σε ενημερώσουμε για τη διαδικασία. 

Κάλεσέ μας Στείλε μας E-mail

Το νέο πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ πλησιάζει!

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ τα νέα για το πρόγραμμα;
ΓΡΑΨΟΥ στη λίστα & θα σε ενημερώσουμε άμεσα για κάθε εξέλιξη!
  • Η Expert συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 215.215.9550, ή το e-mail [email protected] ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Υπό την αιγίδα

Κατηγορίεσ που σε ενδιαφερουν

Αν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες, μην ξεχάσεις να ελέγξεις τις παρακάτω κατηγορίες