Εταιρικό Προφίλ

Ζήσε την Εμπειρία Expert

Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους καταναλωτές την εγγύηση ότι έχουν έρθει στο σωστό μέρος.

Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1967 και εδρεύει στην Ελβετία. Στη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών, η Εxpert αναπτύχθηκε σε μια δυνατή, διεθνή μάρκα, με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις. Ο Όμιλος Expert είναι σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο για τη διάθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών. Έχει παρουσία σε 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσω των περισσοτέρων από 3.500 καταστημάτων μας που καταλαμβά- νουν περίπου κοντά στα 2 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και επαγγελματικό service στους πελάτες μας.

Στα καταστήματά μας περισσότεροι από 30.000 ενθουσιώδεις και καλά εκπαιδευμένοι άνθρωποί μας, καλύπτουν τις ανάγκες των εκατομμυρίων πελατών μας σε καθημερινή βάση. Το σύνολο των λιανικών μας πωλήσεων στην Ευρώπη υπερβαίνει τα 10 δις ευρώ. Με ιδιαίτερα υψηλή αναγνωρισιμότητα του ονόματός μας στις περισσότερες τοπικές αγορές.

Ζήσε την Επιτυχία

Για να διασφαλίσουμε την ηγετική μας θέση, η Expert International έχει αναπτύξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, βασιζόμενη στα 4 Β’s:

Ανάπτυξη Επιχείρησης (Back to Growth)

Κανένας άλλος οργανισμός λιανικής δεν έχει ανοίξει τόσα πολλά τεχνικά πολυκαταστήματα κάτω από την ίδια επωνυμία στην Ευρώπη, από ότι η Expert τα τελευταία χρόνια. Οι πωλήσεις μας αυξήθηκαν σημαντικά την τελευταία δεκαετία και με ρυθμούς που υπερέβαιναν τον μέσο όρο της αγοράς. Σήμερα, έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 350 εκατομμύρια Ευρωπαίους πελάτες.

Αγοράζω (Buying)

Ενισχύουμε και εναρμονίζουμε τις διεθνείς μας υπηρεσίες προκειμένου να χτίσουμε ένα ισχυρό Expert Group. Αυτό θα επιτρέψει στην Expert International να εντείνει τις αγορές της σε διεθνές επίπεδο τα προσεχή χρόνια.

Μάρκα (Brand)

Η μάρκα Expert συσχετίζεται με ικανότητα-επάρκεια : «Οι ειδικοί στην αγορά μας!» Στο μέλλον, θα δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο χτίσιμο του ονόματός μας.

Βασικά (Basics)

Τα καταστήματά μας θα διασφαλίζουν την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας, (Όλες οι προϊοντικές κατηγορίες, γρήγορες, φιλικές, εξατομικευμένες λύσεις και ανταγωνιστικές τιμές) με στόχο να επιφέρουν επικερδής επιχειρήσεις.

Προμηθευτές

Για να ανταγωνιστούμε αποτελεσματικά στο πρόσωπο της συνεχούς παγκοσμιοποίησης και του μειωμένου επιπέδου τιμών, η λειτουργική αποτελεσματικότητα, οι συνεργίες και οι μειώσεις κόστους είναι ζωτικής σημασίας. Προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, η συνεργασία μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στην αγορά έχει γίνει πολύ σημαντική. Μέσω της διεθνούς πολιτικής προμηθευτών, η Expert International χτίζει αληθινές και βιώσιμες συνεργασίες με προσεχτικά επιλεγμένους στρατηγικούς προμηθευτές. Οι κατασκευαστές επωφελούνται από τον πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό, τις λειτουργικές και διαφημιστικές διαδικασίες και από το πιο αποτελεσματική διεθνή διαχείριση βασικών λογαριασμών. Η Expert επωφελείται από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες αγορών και μπορεί να προσφέρει αποκλειστικά μοντέλα, προσαρμοσμένα για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Ανάπτυξη της Μάρκας

Η Expert είναι ένας πανευρωπαϊκός Επώνυμος Οργανισμός Λιανικής Πώλησης. Με την μάρκα Expert κατέχουμε το καλύτερο όνομα στην αγορά. Καθώς η λέξη Expert έχει το ίδιο νόημα σε όλες τις γλώσσες, οι καταναλωτές από την Νορβηγία μέχρι και την Ελλάδα αντιλαμβάνονται το ίδιο νόημα. Η λέξη expert αντιπροσωπεύει εξειδικευμένη γνώση, ποιότητα, επαγγελματισμό, ικανότητες, και επάρκεια. Χτίζοντας πάνω σε αυτούς τους πυλώνες, η Expert σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην ανάπτυξη της μάρκα της για περισσότερα από 40 χρόνια.

Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι σήμερα η Expert ανήκει σε μία από τις δύο πραγματικές πανευρωπαϊκές μάρκες λιανικής στον τομέα των ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών. Μια μάρκα που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστευτούν.

Σε κάθε κατάστημα Expert, οι καταναλωτές λαμβάνουν:

  • Εξυπηρέτηση από προσωπικό που διαθέτει την καλύτερη εξειδικευμένη γνώση και την καλύτερη εκπαίδευση
  • Τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης και συμβουλών
  • Ανταγωνιστικές προσφορές
  • Τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα.

Η φόρμουλα των καταστημάτων

Η Expert έχει λανσάρει την νέα διεθνή φόρμουλα στησίματος καταστημάτων. Αυτή η καινούργια ιδέα στησίματος καταστημάτων διασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών και προσδοκιών των καταναλωτών, σήμερα και αύριο. Συνδυάζει τους παράγοντες επιτυχίας των πιο αποτελεσματικών καταστημάτων εντός του διεθνούς μας δικτύου, παρέχει μια ευχάριστη συνολική ατμόσφαιρα και διευκολύνει τους πελάτες να βρούνε αυτό που ψάχνουν. H διαρρύθμιση του καταστήματος καλύπτει όλες τις προϊοντικές κατηγορίες των τεχνολογικών καταναλωτικών προϊόντων. Μαζί με το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας και με ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εγγυόμαστε μια ανώτερη εμπειρία για τον πελάτη μας.

Οργανισμός

Στην Expert, κάθε εθνικός οργανισμός διαχειρίζεται τις δικές του επιχειρήσεις στην τοπική του αγορά. Προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και να αξιοποιήσουν τα οφέλη που παρέχει η σημερινή πολύπλοκη αγορά, υποστηρίζονται από την Expert International με έδρα το Zug, της Ελβετίας. Για να το επιτύχουμε αυτό, μοιραζόμαστε τις καλύτερες πρακτικές, εφαρμόζουμε αποτελεσματικές διαδικασίες διαχείρισης και αναπτύσσουμε τη διεθνή στρατηγική της Expert.

Tι Μπορεί να σας Προσφέρει η Expert

10 Kαλοί Λόγοι για να Έρθετε Μαζί Μας

1. Προσφέρουμε ένα από τα καλύτερα και καλά προστατευόμενα brands σε ένα πολλά υποσχόμενο τομέα.
2. Κέρδος από την εμπειρία ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές.
3. Αύξηση του περιθωρίου κέρδους συμμετέχοντας στο διεθνές πρόγραμμα αγορών.
4. Επωφελήσου από τις ισχυρές διεθνείς συμφωνίες με στρατηγικά επιλεγμένους συνεργάτες του τομέα μας.
5. Ενίσχυσε τη θέση σου στην περιοχή σου σε σχέση με τον ανταγωνισμό με το να συμμετέχεις στο σχήμα της Expert.
6. Κέρδισε το πλεονέκτημα με την καινούργια ιδέα στησίματος καταστήματος που διασφαλίζει την κερδοφορία της επιχείρησής σου.
7. Συμμετέχετε σ’ έναν οργανισμό όπου μεσομακροπρόθεσμα θα προσφέρει κεντρικές υπηρεσίες όπως: Κεντρικό σύστημα αγορών, Σύστημα διανομής logistics, Κεντρική διαχείριση παραγγελιών και Κεντρική Τιμολόγηση.
8. Στην καθημερινή και ουσιαστική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα merchandising, διαφήμιση και προώθηση πωλήσεων.
9. Συνεχής βελτίωση με το να μοιράζεσαι τις καλύτερες πρακτικές για την εύρυθμη και κερδοφόρα λειτουργία του καταστήματος.
10. Προσεκτικά βήματα στην ανάπτυξη του δικτύου βάση στρατηγικού σχεδιασμού..