Bosch Allergy Care

Bosch τεχνολογία Allergy Care

Απόλυτη προστασία της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, με μια μόνο επιλογή.

Οι συσκευές Bosch με τεχνολογία Allergy Care, εξασφαλίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, φροντίζοντας ιδανικά, τόσο τα ρούχα όσο και την επιδερμίδα σας. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν αλλεργίες, προδιάθεση ή και κάποια δερματική ευαισθησία, καθώς και αυξημένες απαιτήσεις καθαριότητας, η Bosch είναι ο τέλειος σύμμαχός σας.

Προηγμένη φροντίδα που ταιριάζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα!

Με γνώμονα την ικανοποίηση όλων των καθημερινών απαιτήσεών μας, η Bosch διαρκώς εξελίσσεται και είναι δίπλα μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από οικιακές συσκευές που όχι μόνο κάνουν σωστά τη «δουλειά» τους, αλλά προσφέρουν πρωτοποριακές δυνατότητες και λειτουργίες, για να εξασφαλίζουν ιδιαίτερη φροντίδα, σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη.
Επομένως, χρειαζόμαστε έξυπνες οικιακές συσκευές για το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων μας με ευρύ φάσμα επιλογών, που φροντίζουν ιδιαίτερα και πολύ προσεγμένα, αυτούς που έχουν προδιάθεση ή υποφέρουν από αλλεργίες και δερματικές ευαισθησίες.

Η Bosch Οικιακές Συσκευές είναι εδώ, για όλους.

Τα πλυντήρια, πλυντηριοστεγνωτήρια και στεγνωτήρια Bosch
με τεχνολογία Allergy Care είναι ιδανικά για:

  • Νέες μαμάδες ή γυναίκες σε εγκυμοσύνη, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες στα θέματα καθαριότητας και θέλουν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στα παιδιά τους.
  • Μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες που χρειάζονται αυξημένη προστασία από μικρόβια και ιούς.
  • Άτομα με προδιάθεση ή ευαισθησίες σε αλλεργίες, που μπορεί ακόμα να μην τις έχουν εκδηλώσει, αλλά υπάρχει προδιάθεση ή κληρονομικότητα.
  • Κάθε άτομο που θέλει να θωρακίσει καλύτερα το σπίτι του από αλλεργιογόνα και βακτήρια και να προσφέρει στον ίδιο, αλλά και στους αγαπημένους του την πιο αποτελεσματική ασπίδα περιποίησης.

Αυτό που φαίνεται καθαρό, δεν είναι απαραίτητα και υγιεινά καθαρό.

Νέες μελέτες απέδειξαν ότι τα επικίνδυνα μικρόβια των ρούχων δε σκοτώνονται με το πλύσιμο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά «ζουν» στον κάδο του πλυντηρίου και «περνούν» στις επόμενες πλύσεις. Επίσης, τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, όπως αυτά που ζουν σε σεντόνια και μαξιλαροθήκες, απαιτούν ειδικές συνθήκες πλύσης για να απομακρυνθούν. Μην ξεχνάμε και τους τετράποδους φίλους μας που μπορεί με το τρίχωμά τους να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο μια προδιάθεση ή ευαισθησία που ενδέχεται να υπάρχει. Για το λόγο αυτό, οι επιστήμονες συνιστούν να επιλέγουμε θερμοκρασίες πλύσης πάνω από τους 60°C ή ειδικά αντιαλλεργικά προγράμματα που αυτόματα και εύκολα εξασφαλίζουν αληθινά καθαρά ρούχα για όλους μας.

Συμβουλές καθαριότητας, για μικρούς και μεγάλους.

Παιδικά ρούχα.
Το πλύσιμο των βρεφικών και νηπιακών ρούχων απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών αυτής της ηλικίας δεν έχει πλήρως αναπτυχθεί και είναι ευάλωτα σε μικρόβια και ιούς. Τα ρούχα των παιδιών έως 3 ετών καλό θα ήταν να πλένονται χωριστά από αυτά των ενηλίκων, γιατί μπορεί να μεταφερθούν μικρόβια από τα ρούχα των μεγάλων, και σε θερμοκρασίες 60°C και άνω,
με απορρυπαντικό που έχει βάση το σαπούνι, χωρίς λευκαντικά ή άλλες χημικές καθαριστικές ουσίες.

Ρούχα γυμναστηρίου.
Τα ρούχα που φοράτε στο γυμναστήριο ή κατά την άθληση θα πρέπει να πλένονται κάθε φορά μετά τη χρήση τους, χρησιμοποιώντας νερό σε θερμοκρασία τουλάχιστον 40°C ή μεγαλύτερη, γιατί μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά μεταφέρουν πολλά είδη βακτηρίων και μυκήτων.

Πετσέτες κουζίνας.
Απαραίτητο είναι επίσης να πλένετε τις πετσέτες της κουζίνας σε υψηλές θερμοκρασίες, γιατί μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια
από λαχανικά, άψητα κρέατα και πουλερικά.

Κάδος πλυντηρίου.
Βασική προϋπόθεση για να μη μεταδίδονται τα επικίνδυνα μικρόβια μέσα στο κάδο του πλυντηρίου, είναι ο καθαρισμός του τουλάχιστον μία φορά τον μήνα με καυτό νερό – βάζοντας ένα πρόγραμμα στους
90°C χωρίς ρούχα – ώστε να αποβάλλεται η τυχόν μούχλα, τα βακτήρια και τα υπολείμματα απορρυπαντικών και μαλακτικών προϊόντων.

Οι οικιακές συσκευές με τεχνολογία Bosch Allergy Care περιλαμβάνουν:

  • Αντιαλλεργικό Πρόγραμμα σε πλυντήρια ρούχων, πλυντηριοστεγνωτήρια και στεγνωτήρια.
  • Τεχνολογία Αναγνώρισης Αφρού σε πλυντήρια ρούχων και στα πλυντηριοστεγνωτήρια.
  • Λειτουργία Hygiene Care στα πλυντηριοστεγνωτήρια.

Επιτέλους, καθαρά ρούχα που προκαλούν μόνο… θαυμασμό!

Οι Bosch οικιακές συσκευές πλύσης και στεγνώματος ρούχων

με τεχνολογία Allergy Care χρησιμοποιούν σταθερά υψηλή θερμοκρασία στο μεγαλύτερο μέρος του κύκλου λειτουργίας τους,

σε σύγκριση με άλλα προγράμματα.

Το αποτέλεσμα: Χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και στη σταθερότητα αυτή, εξουδετερώνονται όλα τα μικρόβια και βακτήρια από τα υφάσματα.

Επιπλέον, η υψηλή στάθμη νερού στις συσκευές της Bosch, πετυχαίνει έντονο και εξονυχιστικό ξέβγαλμα των ρούχων. Έτσι, απομακρύνεται κάθε υπόλειμμα σαπουνιού ή απορρυπαντικού από τις ίνες των υφασμάτων, για ακόμη αποτελεσματικότερη υγιεινή.

Κατά τη λειτουργία του στεγνώματος, στις αντίστοιχες συσκευές Bosch, γίνεται χρήση υψηλών θερμοκρασιών (έως και 70°C) που «σκοτώνουν» όλα τα βλαβερά σωματίδια και έτσι τα ρούχα στεγνώνουν άψογα και χωρίς αλλεργιογόνα.

Λειτουργία Hygiene Care στα πλυντηριοστεγνωτήρια.

Τώρα μπορείτε να κάνετε προεργασία των ρούχων σας εύκολα με τη χρήση του ατμού.

Αν έχετε να απολυμάνετε ρούχα που δεν μπορούν να πλυθούν

σε υψηλή θερμοκρασία, η ειδική λειτουργία Hygiene Care χρησιμοποιεί ατμό σε θερμοκρασίες έως και 70°C.

Έτσι, τα βακτήρια σκοτώνονται όσο ακόμη τα ρούχα είναι στεγνά, ενώ ακολουθεί ένας 60λεπτος κύκλος πλύσης σε χαμηλή θερμοκρασία για να προστατευτούν τα υφάσματα και το ζωντανό τους χρώμα. Με αυτή τη συσκευή, δεν υπάρχει ρούχο που δε θα μπορείτε να φροντίσετε ακριβώς όπως χρειάζεται και με απόλυτη υγιεινή.

Τεχνολογία Αναγνώρισης Αφρού.

Χάρη στη συγκεκριμένη δυνατότητα, οι συσκευές πλύσης Bosch ανιχνεύουν και σας ενημερώνουν με σχετικό μήνυμα στην οθόνη τους για τυχόν απορρυπαντικό που έχει απομείνει στις ίνες των ρούχων κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Αυτόματα, η ίδια η συσκευή προχωρά σε επιπλέον εξονυχιστικό ξέβγαλμα, μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα με απόλυτη επιτυχία.

Το αποτέλεσμα είναι τέλεια, πεντακάθαρα ρούχα, χωρίς κόπο.

Γνώρισε τα προϊόντα

Bosch WAT28468GR Serie 6 Πλυντήριο Ρούχων 8kg

Κωδικός προϊόντος: 003520
451.17 6 άτοκες

Bosch WAT24469GR Serie 6 Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 005643
459.00 6 άτοκες

Bosch WAT28661BY i-DOS Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 005996
599.00 6 άτοκες

Bosch WAW24420GR Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 000129
619.00 6 άτοκες

Bosch WAY288H9GR i-DOS Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 006312
939.00 12 άτοκες
979.00 769.00 12 άτοκες