Νέα καινοτομία Bosch. Στεγνωτήρια AutoClean.

Αυτοκαθαριζόμενα. Πανίσχυρα. Τέλεια.

Προηγμένη Τεχνολογία AutoClean.

Σας παρουσιάζουμε τα νέα Στεγνωτήρια Bosch AutoClean με την πρωτοποριακή τεχνολογία αφαίρεσης χνουδιών. Γνωρίστε την κορυφαία εμπειρία στεγνώματος των ρούχων σας και απολαύστε νέα δεδομένα φροντίδας, ευκολίας και τελειότητας. Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το πιο σύγχρονο και τέλειο.
Τα χνούδια απομακρύνονται αυτόματα και αποθηκεύονται στον ειδικό συλλέκτη, ο οποίος απλώς χρειάζεται άδειασμα μετά από 20 χρήσεις. Τα νέα Στεγνωτήρια AutoClean είναι τα πρώτα με αντλία θερμότητας, στα οποία ο συμπυκνωτής καθαρίζεται αυτόματα και δεν διαθέτουν φίλτρο για τα χνούδια στην πόρτα. Έτσι, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί ο καθαρισμός των χνουδιών μετά από κάθε στέγνωμα, όπως στο παρελθόν.

Σχεδιασμένα με απόλυτη ακρίβεια, για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η υψηλή ποιότητα κατασκευής διακρίνουν κάθε οικιακή συσκευή Bosch, από την ίδρυση της εταιρείας το 1886 μέχρι και σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο, αναπτύσσουμε διαρκώς καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής που κάνουν το στέγνωμα των ρούχων σας μια εύκολη και απλή διαδικασία. Τα νέα κορυφαία Στεγνωτήρια Bosch AutoClean χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αυτόματης απομάκρυνσης χνουδιών, αφαιρούν τα χνούδια και τα αποθηκεύουν στον ειδικό συλλέκτη, τον οποίο χρειάζεται απλώς να αδειάζετε μετά από 20 χρήσεις. Πείτε αντίο στον αναγκαίο και κουραστικό καθαρισμό του φίλτρου της πόρτας, μετά από κάθε χρήση. Αυτό ανήκει πια στο παρελθόν.
Ανακαλύψτε την επιτομή της τεχνολογίας στο στέγνωμα των ρούχων σας.

Τέλειο στέγνωμα κάθε φορά, χωρίς κόπο.

Με την πάροδο του χρόνου, τα κοινά στεγνωτήρια με συμβατικά συστήματα φίλτρων τείνουν να χάνουν την ενεργειακή τους απόδοση, ειδικά αν δεν καθαρίζονται τακτικά.
Τα νέα κορυφαία Στεγνωτήρια AutoClean ήρθαν για να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζατε ως τώρα. Είναι τα πρώτα με αντλία θερμότητας, χωρίς φίλτρο για τα χνούδια στην πόρτα και με αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούν σταθερά χαμηλή την κατανάλωση ενέργειας σε κάθε στέγνωμα, χωρίς να χρειάζεται να τα καθαρίζετε διαρκώς.
Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μάλιστα, μπορείτε να τα συνδέσετε απευθείας στην αποχέτευση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται ούτε να αδειάζετε το δοχείο νερού μετά από κάθε στέγνωμα. Όλα γίνονται αυτόματα, χάρη στα στεγνωτήρια Bosch AutoClean.
Τέλειο στέγνωμα και με κορυφαία ενεργειακή απόδοση, κάθε φορά, χωρίς κόπο.

Η πιο έξυπνη και σύγχρονη λύση για την ιδανική φροντίδα των ρούχων σας: Smart Dry.

Η επιλογή του σωστού προγράμματος στεγνώματος για τα ρούχα σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη, όσο τώρα. Χάρη στην επιλογή Smart Dry του Home Connect, τα νέα κορυφαία Στεγνωτήρια Bosch με αντλία θερμότητας μπορούν και συνδέονται με τα αντίστοιχα προηγμένα πλυντήρια Bosch, επικοινωνούν μεταξύ τους και με βάση τον τελευταίο κύκλο πλύσης του πλυντηρίου σας, σάς προτείνουν το πιο ιδανικό και κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος για τα ρούχα σας, εντελώς αυτόματα.
Με άλλα λόγια, τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει την άμεση επικοινωνία ανάμεσα στο πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, μέσω ασύρματου δικτύου.
Smart Dry: Η πιο έξυπνη και σύγχρονη επιλογή, για τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος, κάθε φορά.

Μειώστε σημαντικά τη «στοίβα» των ρούχων για σιδέρωμα, απλά με ένα κουμπί.

Η προηγμένη και έξυπνη λειτουργία Iron Assist κάνει το κουραστικό σιδέρωμα των ρούχων σας πιο εύκολο από ποτέ.
Πώς λειτουργεί; Τα στεγνά ρούχα που τοποθετείτε στον κάδο του νέου κορυφαίου Στεγνωτηρίου Bosch AutoClean ψεκάζονται με ατμό, ο οποίος διεισδύει στις ίνες των υφασμάτων και μειώνει ορατά το τσαλάκωμά τους. Το αποτέλεσμα: Η πρωτοποριακή αυτή λειτουργία ελαχιστοποιεί ή και εξαφανίζει τελείως την ανάγκη για σιδέρωμα, ανάλογα με τις απαιτήσεις των υφασμάτων αλλά και τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.
Εσείς απλώς γεμίζετε το δοχείο με νερό βρύσης και το στεγνωτήριο κάνει όλα τα υπόλοιπα, μόνο του. Μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά προγράμματα Iron Assist. Στη συνέχεια και ανάλογα με την επιλογή και επιθυμία σας η ποσότητα του ατμού προσαρμόζεται αυτόματα σύμφωνα με το φορτίο και τον τύπο των υφασμάτων για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική φροντίδα τους: Πρόγραμμα για 1 κοστούμι, Πρόγραμμα για 1 πουκάμισο και Πρόγραμμα για έως και 5 πουκάμισα.

Κορυφαία Ποιότητα & Σχεδίαση για μια άνετη ζωή.

Ο έξυπνος και σύγχρονος σχεδιασμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι εμφανή σε κάθε οικιακή συσκευή Bosch: από την κομψή και υψηλή αισθητική που διακρίνει την κορυφαία σειρά στεγνωτηρίων με αντλία θερμότητας, μέχρι τον εξαιρετικά εύκολο χειρισμό τους , τις υψηλής ποιότητας και αντοχής μεταλλικές επιφάνειες, καθώς και τις στιβαρές πόρτες και πολλά ακόμη σημεία σε κάθε μια ξεχωριστά. Σχεδιασμένες με λεπτομέρεια και μελέτη, δεν διακρίνονται μόνο για τα παραπάνω, συνεχίζουν για να σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο και πιο προηγμένο.
Η εύχρηστη και λειτουργική οθόνη TFT με χειριστήριο ComfortControl Plus, σάς βοηθά να επιλέξετε εύκολα και απλά τις ρυθμίσεις που θέλετε, ενώ οι ειδοποιήσεις που λαμβάνετε από το νέο σας στεγνωτήριο, σάς παρέχουν συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση του προγράμματος, αλλά και της οικιακής συσκευής σας γενικότερα.
Κορυφαία Ποιότητα για μια ζωή. Τεχνολογία αιχμής για τη ζωή σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

999.00 12 άτοκες
1,199.00 1,049.00 12 άτοκες
929.00 899.00 12 άτοκες