TWINWashTM

2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΕ 1

Η άφιξη του LG TWINWashTM σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στο σχεδιασμό των 
οικιακών συσκευών, μιας εποχής όπου η διεκπεραίωση των καθημερινών αναγκών γίνεται πιο άνετη και πιο απολαυστική.

Η LG Electronics μελέτησε πώς γίνεται το πλύσιμο το ρούχων σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που τα σύγχρονα πλυντήρια ξεπερνούν τους προκατόχους τους σε απόδοση και ευκολία, η όλη διαδικασία παραμένει μια σχετικά δύσκολη ρουτίνα για τους περισσότερους χρήστες.

Η αυξανόμενη τάση σε εξειδικευμένο ρουχισμό και η ποικιλία υφασμάτων, οδήγησαν σε μια μεγαλύτερη ανάγκη για ξεχωριστούς κύκλους πλύσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι χρήστες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο πλύσιμο, καθιστώντας το όλο εγχείρημα πιο αγχωτικό.

Η LG ξεκίνησε να ερευνά την πιθανότητα κατασκευής ενός πλυντηρίου που θα επιτρέπει την εκτέλεση δύο ξεχωριστών κύκλων πλύσης ταυτόχρονα, έχοντας επίσης τη δυνατότητα πλύσης μικρού φορτίου ρούχων με ευκολία. Η LG επέλεξε έναν σχεδασμό που περιλαμβάνει την προσθήκη ενός μικρού πλυντηρίου κάτω από το συμβατικό κάδο πλύσης.

Με στόχο να μεγιστοποιήσει τη χρηστικότητα και την ευκολία της εγκατάστασης, η LG ξεκίνησε να κατασκευάζει ένα πλυντήριο που θα ήταν μικρό και αποτελεσματικό. Η αναθεώρηση της κλασικής σχεδίασης οδήγησε στην δημιουργία ενός κατά 40% μικρότερου κινητήρα Direct Drive, ελευθερώνοντας χώρο για την τοποθέτηση του δεύτερου πλυντηρίου.

Κατά τη διάρκεια της ταυτόχρονης πλύσης χρήσης των δύο κάδων, υπήρξε σημαντικός θόρυβος και δονήσεις. Η LG αντιμετώπισε το πρόβλημα εγκαθιστώντας ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης που απορροφά τις δονήσεις και συμπληρώνει τον κινητήρα DD.

Κατά τη διάρκεια της ταυτόχρονης πλύσης χρήσης των δύο κάδων, υπήρξε σημαντικός θόρυβος και δονήσεις. Η LG αντιμετώπισε το πρόβλημα εγκαθιστώντας ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης που απορροφά τις δονήσεις και συμπληρώνει τον κινητήρα DD.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Φροντίδα για την υγεία της οικογένειας

Πλένοντας τα ρούχα ξεχωριστά, φροντίζετε την υγεία της οικογένειάς σας. Το TWINWash™ διαθέτει δύο πλυντήρια, ένα επάνω και ένα κάτω, για την ταυτόχρονη πλύση 2 διαφορετικών φορτίων ρούχων.

Ξεχωριστά εσώρουχα από τα βρώμικα ρούχα

 

Πώς μπορεί κανείς να πλένει ταυτόχρονα τα εσώρουχα μαζί με μια λασπωμένη μπλούζα, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγιεινή του.

Προστασία ευαίσθητων μωρουδιακών

 

Πλένουμε τα μωρουδιακά χωριστά χρησιμοποιώντας απορρυπαντικό κατάλληλο για μωρά, αλλά επιβαρύνομαστε με περισσότερους κύκλους πλύσης.

Πετσέτες χωρίς σκόνη

 

Γιατί η πλύση ρούχων μαζί με πετσέτες, κάνουν τις πετσέτες να έχουν περισσότερη σκόνη.

Φροντίδα χρωματιστών

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως τα χρωματιστά σας ρούχα ξεβάψουν ή βάψουν κατά λάθος. Χρησιμοποιώντας το TWINWash™, μπορείτε να πλύνετε ξεχωριστά λευκά και χρωματιστά σε δύο κάδους ταυτόχρονα.

Διατηρήστε τα χρώματα στα ρούχα σας

Η πλύση λευκών και χρωματιστών ρούχων σε ένα συμβατικό πλυντήριο είναι άβολη και χρονοβόρα διαδικασία. Επίσης πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα απορρυπαντικό κάθε φορά.

Φροντίδα υφασμάτων

Το TWINWash™ έχει διαφορετικές λειτουργίες πλύσης που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά κάθε πλύσης, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να πλένει δύο φορτία ταυτόχρονα, ελαχιστοποιώντας την πρόκληση φθοράς στα ενδύματα.

 *Το φημισμένο ινστιτούτο δοκιμών wfk εξέτασε το πρόγραμμα πλύσης “Στο χέρι” του LG TWINWash Mini και επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητά του.

Εξοικονόμηση Ενέργειας 

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να γίνουν «βουνό» τα άπλυτα. Ούτε χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατανάλωση ρεύματος. Απλά πλύνετε μια μικρή παρτίδα ρούχων στο μίνι πλυντήριο.

Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ LG
TWINWASH™

TWINWash™ Song & Dance

Πλύση και στύψιμο δύο φορτίων ταυτόχρονα με το LG
TWINWash™.

Διαλέξτε το TwinwashTM που σας ταιριάζει

 

1,249.00 12 άτοκες
1,549.00 12 άτοκες
1,499.00 12 άτοκες