Οδηγός Smart TV – συμβουλές και μυστικά από την LG

Ανακαλύψτε πώς μια Smart TV της LG προσφέρει νέες επιλογές ψυχαγωγίας, από την αναμετάδοση ενός βίντεο μέχρι τον έλεγχο ενός ολόκληρου σπιτιού, εξοπλισμένο με έξυπνες συσκευές.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, άλλαξε και η σχέση του καταναλωτή με τα Mέσα. Όλες οι πληροφορίες είναι στη διάθεσή μας χάρη στην πρόοδο που έχουν σημειώσει τα smartphones, τα tablet και οι υπολογιστές. Πλέον, έχουμε πρόσβαση σε κάθε τύπο περιεχομένου, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης που έχουμε μπροστά μας. 

Ομοίως με αυτές τις συσκευές, έτσι και η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε μέσο ψυχαγωγίας χάρη στην έξυπνη τεχνολογία. Μέσω της τηλεόρασής σας μπορείτε να ακούσετε μουσική, να δείτε φωτογραφίες, να παίξετε παιχνίδια και να παρακολουθήσετε βίντεο. Εάν θέλετε να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με μια Smart τηλεόραση, σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και μυστικά.

Σημασία έχουν οι εφαρμογές

 

Χάρη στην τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο, και αυτό είναι προφανές από το LG Content Store. Εδώ, μπορείτε να βρείτε πάνω από 200 εφαρμογές για να προσαρμόσετε την Smart TV ανάλογα με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Είτε θέλετε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω του Spotify είτε να ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στον κόσμο με το Newsy ή ακόμα και να βρείτε μια εκπληκτική συνταγή στο ifood.tv. 
Χάρη στο webOS, την τάση που δημιουργήθηκε το 2014 για απλά και φιλικά προς τον χρήστη περιβάλλοντα χρήσης, οι εφαρμογές της LG Smart TV είναι απίστευτα εύχρηστες και εύκολες στην εγκατάσταση. Ένας οδηγός χρήσης που εμφανίζεται στην οθόνη, επιτρέπει τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές, οι οποίες παραμένουν ενεργές ακόμα και κατά την εναλλαγή από τη μία στην άλλη. Έτσι, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή για να δείτε ειδήσεις και στη συνέχεια, να επιστρέψετε αμέσως στη δράση χωρίς να χάσετε ούτε δευτερόλεπτο. 

Περιεχόμενο με τέλεια εικόνα

 

Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια προτίμηση προς το 4K Ultra HD περιεχόμενο, που παρέχει βέλτιστη ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά χρώματα, χάρη στα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels. Έτσι, οι διαθέσιμες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με ανάλυση 4Κ ολοένα και πληθαίνουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εύρεση τέτοιου περιεχομένου είναι λίγο δύσκολη.  

Ευτυχώς, οι Smart τηλεοράσεις της LG διαθέτουν το 4K calendar που συμβάλλει σε μια μοναδική εμπειρία θέασης. Το χαρακτηριστικό αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε όλο το διαθέσιμο 4Κ περιεχόμενο του Netflix και Amazon Prime, από τη σειρά Disenchantment του Matt Groening, δημιουργού της σειράς The Simpsons, μέχρι το The Grand Tour του Jeremy Clarkson. Όχι μόνο θα σας επιτρέψει να απολαύσετε στο έπακρο την εκπληκτική ανάλυση, αλλά θα φροντίσει να μην χάσετε οποιοδήποτε νέο περιεχόμενο. 

 

Όλες οι αγαπημένες σας εκπομπές σε ένα μέρος

Με την κυκλοφορία τόσων τηλεοπτικών σειρών, είναι πολύ εύκολο να χάσετε κάποιο επεισόδιο από τις σειρές που έχετε επιλέξει. Ωστόσο, με την LG Smart TV έχετε πρόσβαση στο Freeview Play, μια δωρεάν εφαρμογή με δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης και παρακολούθησης όσων επεισοδίων έχετε χάσει. 

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια και 15 HD κανάλια, ενώ χάρη στον οδηγό, μπορείτε να συμβαδίζετε με όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, 7 μέρες την εβδομάδα. 

Εύκολη κοινοποίηση με διαφορετικές τεχνολογίες

Η δυνατότητα προβολής κάθε είδους περιεχομένου σε μια τηλεόραση είναι ζωτικής σημασίας. Με την εφαρμογή LG Smart Share, μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας απευθείας στη Smart TV σας. 

Η εφαρμογή της LG Smart TV συλλέγει και εμφανίζει όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια και βίντεο από τον υπολογιστή, το laptop, το tablet ή το smartphone σας απευθείας στην τηλεόρασή σας ασύρματα, εξοικονομώντας μπαταρία.

Gaming στη μεγάλη οθόνη

Θυμόσαστε τις ογκώδεις κονσόλες που χρειαζόσασταν για να παίξετε βιντεοπαιχνίδια στην τηλεόρασή σας; Αυτό δεν ισχύει πια, αφού οι LG Smart τηλεοράσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια απευθείας μέσω της τηλεόρασής σας. 

Το μόνο που χρειάζεστε, είναι μια σύνδεση ευρείας ζώνης με ταχύτητα τουλάχιστον 5,0 Mbps. Ωστόσο, εάν θέλετε να απολαμβάνετε πραγματικά το παιχνίδι σας σε HD ανάλυση ή ακόμα και 4K, τα 10 Mbps είναι απαραίτητα. 

 

Απεριόριστη ψυχαγωγία

Πέρα από την επιτυχία που έχουν οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει μία πλατφόρμα που έχει αντέξει στον χρόνο. Το YouTube, που έκανε την εμφάνισή του το 2005, δέχεται πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά, ενώ 300 ώρες περιεχομένου ανεβαίνουν κάθε λεπτό. 

Με τόσα πολλά βίντεο διαθέσιμα, είναι σημαντικό να μπορείτε να αξιοποιήσετε την τηλεόρασή σας για όλα αυτά. Με μια LG Smart TV έχετε πρόσβαση σε δισεκατομμύρια βίντεο, καθώς και σε πολυάριθμες ταινίες που είναι διαθέσιμες στο site. Επιπλέον, ολόκληρη η οικογένεια θα μπορεί να τις απολαμβάνει στη μεγάλη οθόνη αντί για την οθόνη ενός κινητού, tablet ή υπολογιστή. 

Συγκλονιστικές αθλητικές διοργανώσεις 

Θέλετε να δείτε ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League, ποιος θα βγει νικητής στο Davis Cup ή ποιο θα είναι το επόμενο αστέρι του μποξ; Τότε η εφαρμογή DAZN για τις LG Smart τηλεοράσεις επιβάλλεται. Η απόλυτη εφαρμογή για τους λάτρεις των σπορ, παρέχει υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης για τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου, της πυγμαχίας, του μποξ, του UFC και αναμετρήσεις σε αθλητικά γεγονότα από όλον τον κόσμο. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη Smart TV sports εφαρμογή αναπτύσσεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο.

Όλος ο κόσμος στη διάθεσή σας 

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες όπου το μόνο που μπορούσε να κάνει ένα τηλεχειριστήριο ήταν η ενεργοποίηση μιας συσκευής και η αλλαγή καναλιών. Με το LG Magic Remote έχετε τον πλήρη έλεγχο της οικιακής ψυχαγωγίας. Περιηγηθείτε στα κανάλια με μία κίνηση, βρείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα μέσω του LG Voice Mate ή πατήστε το κουμπί New Movies για να συνδεθείτε γρήγορα σε βίντεο ή στην υπηρεσία demand στην Rakuten TV. Αυτό το τηλεχειριστήριο δεν θέλετε να το χάσετε.

Συνδέστε την τηλεόρασή σας με το σπίτι σας

Θέλετε να βρείτε γρήγορα την αγαπημένη σας ταινία, να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου στην τηλεόρασή σας ή ακόμα και να δείτε το πιο πρόσφατο δελτίο καιρού χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας; Όλα αυτά είναι εφικτά εάν συνδέσετε την LG Smart TV σας με το Google Assistant ή το Amazon Alexa. Επίσης, μέσω φωνητικών εντολών, θα μπορείτε να ελέγχετε τις συνδεδεμένες έξυπνες οικιακές συσκευές σας, να χαμηλώνετε τα φώτα για μια κινηματογραφική βραδιά και να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία στον χώρο σας. Όλα αυτά, παρακολουθώντας τις τελευταίες κορυφαίες ταινίες του Χόλιγουντ.

Παρακολουθείστε τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες

Αντί να παρακολουθούμε ένα επεισόδιο τη φορά από κάθε σειρά, θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε ολόκληρη τη σεζόν ή να σταματάμε τη σεζόν στη μέση και να επιστρέφουμε μήνες μετά. Με μια από τις διαθέσιμες LG Smart τηλεοράσεις, έχετε ακριβώς αυτήν τη δυνατότητα με τη λήψη εφαρμογών όπως το Netflix, Amazon Prime, HBO Now και Sky Go*.

Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε σειρές όπως το Black Mirror ή να αναπληρώσετε τα επεισόδια του Game of Thrones. Και οι επτά σεζόν της επικής σειράς είναι διαθέσιμες στο Sky Go, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ξανά το ταξίδι των χαρακτήρων της σειράς, όπως του Jon Snow, της Daenerys Targaryen και των τρομερών White Walkers. Να θυμάστε, ‘winter has come’.

* Η υπηρεσία περιεχομένου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. 

Διάλεξε την τηλεόραση που σου ταιριάζει

 

LG 55SM8600PLA LED Nanocell Smart TV 55″

Κωδικός προϊόντος: 007855
799.00 12 άτοκες

LG 65SM8600PLA LED Nanocell Smart TV 65″

Κωδικός προϊόντος: 007846
1,149.00 1,099.00 12 άτοκες

LG 49UM7100PLB Ultra HD Smart TV 49″

Κωδικός προϊόντος: 007867
559.00 349.00 6 άτοκες

LG 55UM7100PLB UHD 4K Smart TV 55″

Κωδικός προϊόντος: 007859
499.00 399.00 6 άτοκες

LG 60UM7100PLB Ultra HD Smart TV 60″

Κωδικός προϊόντος: 007851
999.00 649.00 6 άτοκες

LG 70UM7450PLA UHD 4K Smart TV 70″

Κωδικός προϊόντος: 007842
1,800.00 799.00 12 άτοκες