Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα είναι σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι πελάτες που καταχωρούν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους από το www.expert-hellas.gr έχουν την δυνατότητα να εξοφλήσουν γρήγορα και εύκολα επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω Τρόπους Πληρωμής:

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  • Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα
  • Αντικαταβολή

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της ηλεκτρονικής παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας:

Eurobank:

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0220.99.0200640850
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3702602200000990200640850
Δικαιούχος Λογαριασμού: Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Τροφοδοσίας Καταστημάτων Ηλεκτρικών.

Εθνική Τράπεζα:

Αριθμός Λογαριασμού: 66900100224
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR7901106690000066900100224
Δικαιούχος Λογαριασμού: Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Τροφοδοσίας Καταστημάτων Ηλεκτρικών.

Ο πελάτης υποχρεούται να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης. Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός της Ηλεκτρονικής Παραγγελίας. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] είτε με Fax: 210 6109924.

Η εξόφληση της ηλεκτρονικής παραγγελίας εμφανίζεται συνήθως μετά από 3 εργάσιμες ημέρες και εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλεται η παραγγελία στον πελάτη.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθους.

Σε περίπτωση μεταφοράς εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα της τραπέζης τα επιβαρύνεται συνολικά ο τελικός πελάτης.

Πιστωτική Κάρτα:

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της Ηλεκτρονικής του Παραγγελίας, χρησιμοποιώντας την Πιστωτική ή την Χρεωστική του Κάρτα τύπου Mastercard, Visa, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η εταιρεία μας. Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δέχεται Πιστωτικές Κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Η χρέωση της Πιστωτικής Κάρτας του πελάτη πραγματοποιείται εφόσον έχει προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Όταν ο πελάτης κατά την Ηλεκτρονική του Παραγγελία δηλώνει ότι επιθυμεί να εξοφλήσει με την Πιστωτική του Κάρτα, θα πρέπει κατά την παραλαβή της παραγγελίας του να επιδεικνύει ταυτόχρονα την ταυτότητα του και την Πιστωτική του Κάρτα. Στην περίπτωση που η Ηλεκτρονική Παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η Πιστωτική Κάρτα που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι εταιρική και να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της Ηλεκτρονικής Παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής Πιστωτικής Κάρτας, με την Κάρτα και την ταυτότητά του.

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να εξοφλήσει εφάπαξ ή με χρέωση άτοκων δόσεων. Συγκεκριμένα ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από το παρακάτω πρόγραμμα άτοκων δόσεων σύμφωνα με την παρακάτω κλίμακα:

• Για συνολική αξία Ηλ.Παραγγελίας από 100,01€ έως 300,00€ υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης έως και 3 άτοκες δόσεις με επιλογή του πελάτη
• Για συνολική αξία Ηλ.Παραγγελίας από 300,01€ έως 700,00€ υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης έως και 6 άτοκες δόσεις με επιλογή του πελάτη
• Για συνολική αξία Ηλ.Παραγγελίας από 700,01€ και άνω υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης έως και 12 άτοκες δόσεις με επιλογή του πελάτη

Αντικαταβολή:

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει το τίμημα της Ηλεκτρονικής του Παραγγελίας κατά την παράδοση των προϊόντων στον προσωπικό του χώρο με αντικαταβολή (δηλαδή την καταβολή του οφειλόμενου ποσού, σε εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της εταιρείας κατά την παράδοση των προϊόντων, στον τόπο παράδοσης που έχει δηλώσει κατά την καταχώρηση της Ηλεκτρονικής του Παραγγελίας) . Η αξία της αντικαταβολής είναι 2,00€ και επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και άλλων επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλύτερου των 300,00€, η εταιρεία έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος, για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με την καταβολή μετρητών είτε με την χρέωση Πιστωτικής Κάρτας του πελάτη. Σε περίπτωση άρνησής του πελάτη να καταβάλει την οριζόμενη προκαταβολή, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προβεί στην ακύρωση της Ηλεκτρονικής Παραγγελίας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, για παραστατικά (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) αξίας άνω των 500,00€ (με ΦΠΑ) που εκδίδονται προς ιδιώτες και για παραστατικά (Τιμολόγιο Πώλησης) αξίας 500,00€ (προ ΦΠΑ) που εκδίδονται προς Επαγγελματίες-Επιχειρήσεις, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση – Έμβασμα σε έναν από τους δυο Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Εταιρείας μας ή με Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα.

TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online):

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank