Πώς επιλέγω το κατάλληλο Κλιματιστικό για τον χώρο μου;

Πώς επιλέγω το κατάλληλο Κλιματιστικό για τον χώρο μου;

#StayCool κι αυτό το καλοκαίρι!

Διάβασε το παρακάτω άρθρο και μάθε όλα τα μυστικά για την σωστή επιλογή κλιματιστικού

Μήπως ήρθε η ώρα να μπεις στον χώρο σου με άλλο αέρα;

Τα περισσότερα σπίτια και χώροι εργασίας διαθέτουν πλέον κλιματισμό. Το θέμα είναι τι κλιματιστικά έχουν…

Τεχνολογία που σε (εξ)υπηρετεί!

Το WiFi ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην επιλογή κλιματιστικού. Ο λόγος; Οι μεγάλες δυνατότητες που σου δίνει στον χειρισμό. Γίνεσαι ο…ρυθμιστής της θερμοκρασίας του χώρου σου από όπου κι αν βρίσκεσαι. Πώς; Έχεις όλες τις λειτουργίες του κλιματιστικού διαθέσιμες στο tablet ή το smartphone με το πάτημα ενός κουμπιού και μόνη προϋπόθεση να έχεις internet.
Αντί να χειρίζεσαι το κλιματιστικό από το τηλεκοντρόλ, το χειρίζεσαι από το κινητό σου μέσω του app που κατεβάζεις δωρεάν. Τι σημαίνει αυτό στην καθημερινότητά σου; Γυρνάς σπίτι μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά και έξω έχει ακόμα πολλή ζέστη. Ε και; Μέσα έχει ήδη δροσιά!
Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πρόγραμμα για κάθε μέρα της εβδομάδας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου… Ε, τι άλλο θέλεις από ένα κλιματιστικό;

Κλιματιστικά Expert:

› Κερδίζεις τριπλά

Με την WiFi τεχνολογία κερδίζεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια, ενώ ο απόλυτος έλεγχος βρίσκεται στα χέρια σου! Και φυσικά το κόστος αγοράς των κλιματιστικών με WiFi, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μοντέλα από τον ίδιο κατασκευαστή, χωρίς WiFi, είναι πλέον ελάχιστο, ενώ στο άμεσο μέλλον όλα τα κλιματιστικά θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

› Παρακολουθείς τους πάντες και τα πάντα!

Εκτός από τα προγράμματα που μπορείς να φτιάξεις, υπάρχουν και λειτουργίες παρακολούθησης… Δηλαδή, μπορείς να δεις πόσες ώρες έχεις χρησιμοποιήσει το κλιματιστικό μέσα
στον τελευταίο μήνα, πόσο ρεύμα έχει καταναλώσει και τι χρήση κάνουν τα άλλα μέλη της οικογένειάς σου, πόση ώρα το ανάβουν και πότε.

› Αν είσαι ξεχασιάρης…

Μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Αυτή η τεχνολογία φτιάχτηκε για σένα! Σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις το κλιματιστικό από όπου κι αν βρίσκεσαι. Αν για παράδειγμα έφυγες από το σπίτι για τρελές διακοπές στο νησί των ανέμων και το άφησες αναμμένο… μην αγχωθείς χωρίς λόγο!

Υ.Γ. Τη βαλίτσα θα πρέπει να την έχεις ετοιμάσει εσύ, δεν υπάρχει ακόμα τέτοια πρόβλεψη…

TIP
Μπορείς να συνδέσεις το κλιματιστικό με τη Siri, την Alexa ή το Google Assistant και να το ελέγχεις με φωνητικές εντολές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να θέσεις «alarms» αν η θερμοκρασία ξεπεράσει κάποιο όριο που έχεις θέσει.

…και μερικά #STAYCOOL μυστικά

Συνδυαστικά με το air condition μπορείτε να ενισχύσετε τη δροσερή ατμόσφαιρα του χώρου σας με απλά κολπάκια!

• Αφήστε τις ηλεκτρικές συσκευές να ξεκουραστούν Οι ηλεκτρικές συσκευές όταν λειτουργούν εκπέμπουν θερμότητα και ανεβάζουν τη μέση θερμοκρασία του σπιτιού. Οκ, το ψυγείο είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά μπορείτε να βάλετε πλυντήριο τις νυχτερινές ώρες. Και μην ανάβετε όλα τα φώτα χωρίς λόγο, γιατί συμβάλλουν στην αύξηση της θερμοκρασίας του χώρου.

• Κλείστε τις κουρτίνες, ανοίξτε τις πόρτες! Έχοντας τις κουρτίνες ή τις περσίδες κλειστές κερδίζετε σε δροσιά. Αφήστε τις πόρτες του σπιτιού ανοιχτές (όχι τις εξώπορτες), για να κυκλοφορεί ο αέρας και να ανανεώνεται.

TIP
Οι κουρτίνες μπαμπού στην εξωτερική πλευρά του παραθύρου δίνουν στιλ και προσφέρουν σκίαση.

Γίνε κι εσύ μέλος της παρέας μας

Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές της Expert;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και βγες κερδισμένος!
  • Η Expert συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 215.215.9550, ή το e-mail [email protected] ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Κατηγορίεσ που σε ενδιαφερουν

Αν δεν βρήκες αυτό που έψαχνες, μην ξεχάσεις να ελέγξεις τις παρακάτω κατηγορίες 

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *