Πώς να επιλέξεις την καλύτερη τηλεόραση για να παίξεις σωστή μπάλα

Πώς να επιλέξεις την καλύτερη τηλεόραση για να παίξεις σωστή μπάλα

Ετοιμάσου για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι με τηλεοράσεις και soundbar …από τους ειδικούς!

Μέγεθος Οθόνης, ανάλυση ή συνδεσιμότητα; Έχουμε καταρτίσει έναν οδηγό για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη έξυπνη τηλεόραση που θα ανταπεξέλθει στις επερχόμενες μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Πόση μεγάλη οθόνη τηλεόρασης πρέπει να επιλέξω;

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά κατά την επιλογή της καλύτερης έξυπνης τηλεόρασης είναι η οθόνη και ναι η μεγάλη οθόνη κάνει τη διαφορά.
Η επιλογή μιας μεγαλύτερης τηλεόρασης σημαίνει ότι μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες – από το γρασίδι έως τα ονόματα του παίκτη στο πίσω μέρος της φανέλας τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απαραίτητο να υπολογίσεις την απόσταση της τηλεόρασης για όσους παρακολουθούν, ώστε να μην να μην επηρεάζει το οπτικό τους πεδίο. Συνιστάται να έχετε απόσταση δύο μέτρων μεταξύ της τηλεόρασης και του θεατή.

4k για μια πραγματική αθλητική εμπειρία!

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η ανάλυση της οθόνης, η οποία έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα της εικόνας. Η πιο περιζήτητη επιλογή για παρακολούθηση αθλητικών παιχνιδιών είναι τα μοντέλα 4K. Το “K” χρησιμοποιείται για να δείξει την κατακόρυφη ανάλυση στον αριθμό γραμμών /pixel των εικόνων. Η ανάλυση 4K έχει σχεδόν 4.000 κάθετα pixel (3.840 x 2.160), τα οποία καθορίζουν την ποιότητα ανάλυσης εικόνας. Ανάλυση 4K Είναι επίσης γνωστό με το ακρωνύμιο. UHD (εξαιρετικά HD).

Βρες στην Expert τηλεοράσεις 4k

Πρέπει να αναβαθμίσω σε 8K;

Η τηλεόραση 8K είναι τηλεόραση υψηλής ανάλυσης που πρόσφατα έγινε μέλος της οικογένειας UHD (εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας). Με τέσσερις φορές περισσότερα pixel από τις τηλεοράσεις 4K – άλλος τύπος ανάλυσης UHD – Οι τηλεοράσεις 8Κ εμφανίζουν ευκρινή και πιο λεπτομερή ποιότητα εικόνας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα εικονοστοιχεία σε τηλεοράσεις 8Κ είναι τόσο μικρά που δεν μπορούν να παρατηρηθούν ακόμη και από κοντά, γι ‘αυτό οι εικόνες με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας γίνονται πλέον πραγματικότητα.

Βρες στην Expert τηλεοράσεις 8k

4,299.00 12 άτοκες
3,799.00 12 άτοκες

LG OLED88Z19L 88″ Τηλεόραση 8K Smart TV

Κωδικός προϊόντος: 010921
21,999.00 12 άτοκες
Samsung HW-T450 Soundbar

Μην ξεχνάς τον ποιοτικό ήχο!

Τα ποιοτικά ηχεία soundbars θα φέρουν μια πολύτιμη κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας. Όταν αγοράζετε μια νέα τηλεόραση, μπορείτε να επιλέξετε μια μοντέρνα τηλεόραση με αξιοπρεπή ποιότητα ηχείων, αλλά για την πραγματική εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι, αξίζει να εξετάσετε την αγορά ενός soundbar.
Έλεγξτε όλα όσα πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις το σωστό soundbar.

Τι είναι το Soundbar;

Το Soundbar είναι ένα σύστημα ενός ή δύο κομματιών που λειτουργεί ως ηχείο για την 4K τηλεόρασή σου. Η ποιότητα ήχου σχεδόν σε όλα τα soundbars είναι ατελείωτη και είναι σίγουρα καλύτερη από ό, τι θα κάνατε με το παραδοσιακό σύστημα ηχείων τηλεόρασης.

4 λόγοι για να αγοράσετε το Soundbar:

1. Αισθητική: Το Soundbar να προσθέσει μια μοντέρνα εμφάνιση στο σαλόνι σας. Είναι σχεδιασμένα για να είναι κομψά, εξοικονομούν χώρο και προσελκύουν άτομα που τους αρέσει ο μοντέρνος σχεδιασμός.
2. Το soundbar μπορεί να στείλει τον ήχο προς την οροφή του δωματίου σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο ήχο να έρχεται από όλες τις γωνίες όταν χρησιμοποιείς ηχομπάρα.
3. Ποιότητα ήχου: οι άνθρωποι θέλουν η ποιότητα ήχου να ταιριάζει με τη νέα τους τηλεόραση 4K. Το soundbar προσφέρει ποιότητα ήχου απαράμιλλη από τα παραδοσιακά, εργοστασιακά ηχεία της τηλεόρασης.
4. Subwoofer: Εάν θέλεις ήχο με βαθύ μπάσο, μπορείς να αγοράσεις ένα subwoofer για να το προσθέσεις στο soundbar. Μπορείς επίσης να βρείς ένα sounbar που ήδη συνοδεύεται από ένα επιπλέον subwoofer.

Samsung HW-T450 Soundbar

Κωδικός προϊόντος: 011137
149.00 3 άτοκες

JBL Bar 50 Multibeam Soundbar Black

Κωδικός προϊόντος: 010718
399.00 6 άτοκες

LG GX Soundbar

Κωδικός προϊόντος: 010221
539.00 6 άτοκες

Sonos Arc Ηχομπάρα Black

Κωδικός προϊόντος: 009869
999.00 12 άτοκες

Sony HT-S20R Soundbar

Κωδικός προϊόντος: 009376
249.00 3 άτοκες
Γράφει ο Yorgos Zarouchliotis

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *