Περισσότερες έξυπνες συσκευές, μία έξυπνη εφαρμογή.

Συνδέστε, αυτοματοποιήστε και διαχειριστείτε όλες σας τις συσκευές Samsung και τα ηλεκτρονικά μέσα που είναι συμβατά με το SmartThings-με μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή.

Γιατί το έξυπνο πρέπει να είναι απλό, ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές διαθέτετε.

Λήψη της εφαρμογής SmartThings.

Συνδέστε τις συσκευές σε ολόκληρο το σπίτι.

Το SmartThings δουλεύει με έναν αυξανόμενο αριθμό συσκευών. Απλά αναζητήστε την ετικέτα “Works with SmartThings”.

Μία εφαρμογή, πολλές οθόνες.

Αποκτήστε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του SmartThings μέσα από μια οικογένεια προϊόντων Samsung, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεφώνων, τηλεοράσεων και ψυγείων.

Η ρύθμιση είναι απλή

Η αρχή είναι απλή με το Samsung Account. Μόλις δημιουργήσετε το προφίλ SmartThings, η εφαρμογή βρίσκει αυτόματα συμβατές συσκευές. Μόλις είστε έτοιμοι, προσκαλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας με μερικά πατήματα.

Το σπίτι σας, με το δικό σας τρόπο.

Κάντε το σπίτι σας εξυπνότερο με προσαρμοσμένο αυτοματισμό. Δημιουργήστε προγράμματα και σενάρια και αφήστε το SmartThings να κάνει τα υπόλοιπα. Μπορεί ακόμη να σας προτείνει νέους έξυπνους τρόπους να αυτοματοποιήσετε την καθημερινότητά σας.

Ενεργοποιήστε μια ενέργεια

Αυτοματοποιήστε το σπίτι σας με δεδομένα όπως η ώρα, η τοποθεσία ή η θερμοκρασία. Ρυθμίστε το ποτιστικό να ενεργοποιείται κατά την ανατολή ή τα φώτα κατά τη δύση.

Ρυθμίστε το σκηνικό

Δημιουργήστε ένα σενάριο που ορίζει το σκηνικό για μια βραδιά σινεμά ή ένα που θέτει το σπίτι σας σε αδράνεια κατά τις ώρες ύπνου.

Έλεγχος hands-free.

Χρησιμοποιήστε το Bixby στο τηλέφωνό σας Galaxy για να ελέγξετε τις έξυπνες συσκευές σας φωνητικά. Ρύθμιση της θερμοκρασίας ή αναπαραγωγή μουσικής απλά, πείτε το.

Υποστηριζόμενα προϊόντα

Samsung QE55Q60RAT 55″ QLED TV

Κωδικός προϊόντος: 007499
799.00 669.00 6 άτοκες

Samsung WW90M644OPW/LV Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 006340
799.00 12 άτοκες

Samsung WW80M644OPW/LV Πλυντήριο Ρούχων 8kg

Κωδικός προϊόντος: 006339
688.50 6 άτοκες
778.50 12 άτοκες
869.00 12 άτοκες