Καινοτομία Siemens και στα στεγνωτήρια.

Καινοτομία Siemens και στα στεγνωτήρια.

Είναι γνωστό πως η Siemens πρεσβεύει πάντα το πιο νέο, το πιο προηγμένο, το πιο τεχνικά και κατασκευαστικά άρτιο που έχει να προσφέρει ο κλάδος των οικιακών συσκευών με εχέγγυο τη γερμανική τεχνολογία και την εξειδικευμένη μηχανική. Ειδικά στην κατηγορία των στεγνωτηρίων, η Siemens Οικιακές Συσκευές για άλλη μια φορά καινοτομεί. Φέρνει πρώτη το νέο κορυφαίο επίτευγμά της στο στέγνωμα των ρούχων, την τεχνολογία intelligentCleaning.

Ευφυΐα σε κάθε λεπτομέρεια, για απόλυτη υγιεινή και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Τα νέα στεγνωτήρια Siemens με τεχνολογία intelligentCleaning εγκαινιάζουν μία καινούρια εποχή στη φροντίδα των ρούχων σας, για απόλυτη υγιεινή και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς. Συναρπαστικές καινοτομίες, απόδοση δίχως συμβιβασμούς και κορυφαία επίπεδα άνεσης συνθέτουν μία πρωτοποριακή εμπειρία που αγγίζει την τελειότητα και μετατρέπει το στέγνωμα των ρούχων σας σε πραγματική τέχνη.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε ως τώρα.

Ίσως να έχετε ακούσει για την ανάγκη καθαρισμού του φίλτρου χνουδιών στην πόρτα στα συμβατικά στεγνωτήρια μετά από κάθε χρήση. Ο λόγος είναι ότι συσσωρεύονται χνούδια από τα ρούχα που στεγνώνετε και αν δεν καθαρίσετε το φίλτρο τους μετά από κάθε χρήση, μειώνεται η απόδοση τους σταδιακά. Έτσι γίνονται πιο κοστοβόρα τόσο από άποψη ενέργειας, όσο και χρόνου. Ευτυχώς, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν.

Πλυντήριο και στεγνωτήριο σε απόλυτη αρμονία, για κορυφαία φροντίδα στα ρούχα σας.

Η πρωτοπορία Siemens, δεν σταματά εδώ. Με την τεχνολογία intelligentDry, τα στεγνωτήρια Siemens συνδέονται στο δίκτυο WiFi του σπιτιού σας, επικοινωνούν αυτόματα με το αντίστοιχο πλυντήριο και επιλέγουν από μόνα τους το ιδανικό πρόγραμμα στεγνώματος με βάση τον τελευταίο κύκλο πλύσης. Έτσι, εξασφαλίζετε αριστουργηματική ακρίβεια και εξειδικευμένη φροντίδα στο στέγνωμα των ρούχων σας και αληθινή ευκολία στην καθημερινότητά σας.

Προηγμένες συσκευές που αγγίζουν την τελειότητα.

Όλες αυτές οι πρωτοποριακές τεχνολογίες συνδυάζονται με την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση έως Α+++, τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες χρωμίου & inox και την πληθώρα ειδικών προγραμμάτων για κάθε ύφασμα, μετατρέποντας έτσι το στέγνωμα των ρούχων σας σε πραγματική τέχνη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Siemens WT45M268GR Στεγνωτήριο Ρούχων 8kg

Κωδικός προϊόντος: 007245
638.50 6 άτοκες
738.50 12 άτοκες