Ζήστε την εμπειρία του Samsung QuickDrive

QuickDrive

Για να ζεις την ζωή που επιθυμείς θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις το πλυντήριο σου. Ένα πλυντήριο με δυναμική, κατάλληλο για το σπίτι σου που εξελλίσεται συνεχώς. Samsung QuickDrive. Ολόκληρη πλύση, στο μισό χρόνο.

Ολόκληρη πλύση, στο μισό χρόνο

Samsung QuickDrive- μια επαναστατική τεχνολία πλυντηρίων η οποία μειώνει το χρόνο πλύσης στο μισό, χωρίς συμβιβασμούς στην καθαριστική απόδοση*.

* Δοκιμή σε WW8800M σε σύγκριση με το Samsung WW8500K. Εξοικονομεί έως και 50% χρόνο στα προγράμματα Βαμβακερών (40℃, μισό φορτίο) και eΒαμβακερών με απόδοση πλύσης ±2%.
Εξοικονομεί 20% ενέργεια στα προγράμματα Βαμβακερών (40℃, μισό φορτίο) και Super Speed (40℃, φορτίο 5 κιλών) με βάση τα δεδομένα της Intertek.

Απλά προσθέστε ό,τι θέλετε* κατά τη διάρκεια της πλύσης**

Ξεχάσατε ένα πουκάμισο; Η πόρτα Add Wash™ σας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να προσθέσετε ξεχασμένα ρούχα* ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο κύκλος πλυσίματός σας.**

* Μπορούν να προστεθούν μόνο υφάσματα, ρούχα, απορρυπαντικό και μαλακτικό.
** Η πόρτα AddWash ανοίγει μόνο όταν η θερμοκρασία του κάδου είναι κάτω από τους 50°C.

Βοηθός πλύσης με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης

Η εφαρμογή Laundry Recipe (Βοηθός Πλύσης) συνιστά τους βέλτιστους κύκλους πλύσης* και η Laundry Planner (Προγραμματισμός Πλύσης) βοηθά στην οργάνωση του προγράμματος πλύσης**.

* Ο χρήστης θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν, συμπεριλαμβανομένου οποιασδήποτε ζημιάς ή βλάβης που προκλήθηκε από εσφαλμένες πληροφορίες που καταχωρήθηκαν από τον Χρήστη. **Ο προτεινόμενος κύκλος πλύσης βασίζεται μόνο στο χρόνο και μπορεί να μην είναι κατάλληλος με βάση τον τύπο υφάσματος ή το επίπεδο λεκέδων των ρούχων που πλένονται.

20% Εξοικονόμηση ενέργειας με πιο γρήγορη πλύση

Το QuickDrive μειώνει το χρόνο πλύσης κατά 50% και την ενέργεια κατά 20% χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση πλύσης*.

* Δοκιμή σε WW7800M σε σύγκριση με το Samsung WW6500K. Εξοικονομεί έως και 50% χρόνο και 20% ενέργεια στα προγράμματα Βαμβακερών (40℃, μισό φορτίο) με απόδοση πλύσης ±3% με βάση τα δεδομένα της Intertek και εξοικονομεί έως και 20% ενέργεια στο πρόγραμμα Super Speed (40℃, φορτίο 5 κιλών) δοκιμασμένο σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60456: 2010.

Απαλή Φροντίδα των υφασμάτων

Η τεχνολογία Eco Bubble™ παρέχει ισχυρό καθαρισμό, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες* προστατεύοντας το χρώμα και την υφή του υφάσματος**.

*Δοκιμάστηκε σύμφωνα με το IEC 60456-2010 / Φορτίο πλύσης 4kg / Super Eco Wash κρύο (WF80F5E5U4W) έναντι προγράμματος Βαμβακερών 40°C χωρίς Eco Bubble (WF0702WKU). Τα μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. ** Με βάση την αναφορά των Εργαστηριακών Δοκιμών για την Απόδοση από την Springboard Engineering σε λωρίδες EMPA, ανάμεσα σε κανονικό διάλυμα απορρυπαντικού και τεχνολογία φυσαλίδων χωρίς μηχανική δράση.

Ήσυχη πλύση

Η πρωτοποριακή τεχνολογία VRT Plus™ μειώνει το θόρυβο και τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια των πλύσεων*.

* Δοκιμή στο μοντέλο WF50K7500AW. Σε σύγκριση με το συμβατικό μοντέλο WF405 της Samsung βάσει εσωτερικών δοκιμών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Samsung WW90M644OPW/LV Πλυντήριο Ρούχων 9kg

Κωδικός προϊόντος: 006340
799.00 12 άτοκες

Samsung WW80M644OPW/LV Πλυντήριο Ρούχων 8kg

Κωδικός προϊόντος: 006339
688.50 6 άτοκες