Η ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ MIELE

Βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα της Miele

ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΡΟΥΧΩΝ

Αστραφτερά ρούχα με το πάτημα ενός κουμπιού: Πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, πλυντήρια-στεγνωτήρια Miele για την ιδανική φροντίδα των ρούχων σας.

Πλυντήρια Ρούχων Στεγνωτήρια Πλυντήρια – Στεγνωτήρια

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
ΔΑΠΕΔΟΥ

Χαλί, laminate, πλακάκια ή παρκέ: Με την μεγάλη ποικιλία της Miele στη φροντίδα δαπέδου, το καθάρισμα του δαπέδου σας θα γίνει παιχνίδι.

Ηλεκτρικές Σκούπες με σακούλα Ηλεκτρικές σκούπες χειρός

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
ΠΙΑΤΩΝ

Δεν έχετε όρεξη για δουλειές του σπιτιού; Κανένα πρόβλημα: Τα οικονομικά πλυντήρια πιάτων της Miele αναλαμβάνουν για εσάς το πλύσιμο των πιάτων.

Εντοιχιζόμενα Ελεύθερα

ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μάγειρες: Η μεγάλη ποικιλία συσκευών κουζίνας της Miele προσφέρει άνεση στο μαγείρεμα και το ψήσιμο.

Εστίες Φούρνοι Φούρνοι Ατμού Φούρνοι μικροκυμάτων Απορροφητήρες

ΨΥΞΗ &
ΑΠΟΨΥΞΗ

Για να παραμένουν τα τρόφιμα πάντα δροσερά: Με τις ενεργειακά αποδοτικές συσκευές ψύξης και κατάψυξης της Miele, τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα για πολύ καιρό.

Ψυγεία Συντηρητές Κρασιών Καταψύκτες

ΜΗΧΑΝΕΣ
ΚΑΦΕ

Με κρεμώδες αφρόγαλα ή σκέτο: Οι λάτρεις του καφέ θα μείνουν πλήρως ευχαριστημένοι με τα προϊόντα της Miele.

Καφετιέρες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MIELE

Miele – Ιστορία

Δύο οικογένειες διαμόρφωσαν την εταιρεία για περισσότερα από 100 χρόνια: οι οικογένειες Miele και Zinkann που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να είναι στο τιμόνι της εταιρείας.
Το 1899, με τέσσερις τόρνους και ένα τρυπάνι, ο μηχανικός Carl Miele και ο επιχειρηματίας Reinard Zinkann ίδρυσαν μια εταιρεία για την κατασκευή συσκευών διαχωρισμού γάλακτος στο Herzebrock. Οι ιδρυτές μάρκαραν τα πρώτα τους προϊόντα με τη φράση «Immer besser» (πάντα καλύτερα). Αυτές οι δύο λέξεις λειτουργούν σαν μία συνεχόμενη κόκκινη κλωστή καθ’ όλη τη διάρκεια των εκατό χρόνων ιστορίας της Miele.

Miele – Ποιότητα

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην κατασκευή οικιακών συσκευών για την κουζίνα, για τον χώρο της φροντίδας των ρούχων και για την περιποίηση δαπέδων όπως επίσης και συσκευών για χρήση σε εμπορικές δραστηριότητες και ιατρικές εγκαταστάσεις («Miele Professional»). Στρατηγικό όραμα είναι η εδραίωση της μάρκας ως η προτιμώμενη του κλάδου σε όλες τις αγορές ενδιαφέροντος.
Η Miele προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία θέτουν τις προδιαγραφές διάρκειας ζωής, απόδοσης, ευκολίας χρήσης, ενεργειακής κλάσης, σχεδιασμού και υπηρεσιών. Αυτό ανταποκρίνεται στη βασική αρχή “Immer besser” την οποία εκτύπωσαν στις πρώτες τους συσκευές οι ιδρυτές Carl Miele (αριστερά) και Reinhard Zinkann και η οποία χαρακτηρίζει τη Miele μέχρι σήμερα.

Miele – Διάρκεια ζωής

Από το 1ο εργοστάσιο όπου στεγάστηκε το 1901 στο Herzebrock ως και σήμερα επιλέγει να έχει ιδιόκτητα εργοστάσια για περισσότερο από 100 χρόνια ώστε να μπορεί να διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της. Η Miele είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κλάδο που ελέγχει τα προϊόντα της για 20αετή κύκλο ζωής. Αν επιλέξετε Miele μια φορά, τότε θα επιλέγετε Miele για πάντα: Περισσότεροι από το 90% των πελατών της Miele στη Γερμανία παραμένουν πιστοί σε αυτήν και τη συνιστούν σε άλλους.

Miele – Design

Miele σημαίνει καθαρές γραμμές και διαχρονική κομψότητα. Συσκευές που κάθε χρόνο κερδίζουν τα κορυφαία βραβεία για το σχεδιασμό τους από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα ιν
στιτούτα design. Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο είτε κλασικό είτε μοντέρνο στη Miele μπορείτε να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Miele – Άνεση και ευκολία

Είτε με κλασικό περιστροφικό διακόπτη ή μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, όπως το smartphone σας: η Miele στη χρήση είναι εύκολη και διασκεδαστική. Υπάρχουν, επίσης, τόσο για την κουζίνα όσο και για τη φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων, μια ποικιλία από άνετα και αξιόπιστα αυτόματα προγράμματα για να είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Η Miele κάνει την καθημερινότητα σας πιο άνετη, πιο όμορφη, μια πραγματική εμπειρία.

Miele – Αειφόρος ανάπτυξη

Για τη Miele η αειφόρος ανάπτυξη είναι βαθιά ριζωμένη στις αρχές της εταιρείας και αποτελεί τη βάση για την μακροπρόθεσμή επιτυχία της εταιρείας. Η Miele είναι μέλος του UN oργανισμού αειφόρου ανάπτυξης και λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Κάθε χρόνο μειώνει τις καταναλώσεις ενέργειας και νερού των συσκευών της ενώ τα εργοστάσια της λειτουργούν με τα αυστηρότερα πρότυπα για εξοικονόμηση πόρων.