Παρουσιάζουμε τις νέες Samsung QLED του 2019

5 καινοτομίες που κάνουν την QLED διαφορετική

Με 5 καινοτομίες που βασίζονται στην εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη, την ποιότητα εικόνας και τη χρηστικότητα, η QLED διευρύνει τα όρια στην εμπειρία θέασης.

8K εμπειρία στο χώρο σας,
που αγγίζει την πραγματικότητα

Ανάλυση 8K σε Super Big TV

Καθηλωθείτε στην οθόνη της QLED 8K και ταξιδέψτε σε άλλους κόσμους. Εξοπλισμένη με 33 εκατομμύρια pixel, σας χαρίζει μια νέα εμπειρία ανάλυσης που αγγίζει την πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερα σε κάθε σκηνή

Direct Full Array

Η QLED σας βοηθά να δείτε περισσότερα σε κάθε σκηνή, αποκαλύπτοντας ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες στην εικόνα. Απολαύστε εντονότερες αντιθέσεις, βαθύτερα μαύρα στις σκοτεινές σκηνές και φωτεινότερα λευκά στις φωτεινές σκηνές.*

Η δύναμη πίσω από την καινοτομία

Quantum Processor

Στην καρδιά της QLED βρίσκεται ένας ισχυρός επεξεργαστής εξοπλισμένος με την αποκλειστική τεχνολογία της Samsung. Ο έξυπνος επεξεργαστής μηχανικής εκμάθησης βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα της οθόνης και τον ήχο.

Κάντε περισσότερα με το Bixby

Bixby στις νέες QLED

Το Bixby στις νέες QLED του 2019, προσφέρει παραπάνω από απλά εκπληκτικές εμπειρίες θέασης. Σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που θέλετε, κάνοντας ακόμα πιο διασκεδαστικό το οτιδήποτε παρακολουθείτε.

Ποτέ ξανά μαύρη οθόνη

Ambient Mode

Το Ambient mode της QLED μεταμορφώνει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε την τηλεόρασή μας. Ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένη, η νέα QLED αναπαράγει διακοσμητικά μοτίβα χαρίζοντας στυλ στο σαλόνι σας και προσφέροντας σας ουσιώδεις πληροφορίες lifestyle.

Δείτε πώς η QLED προσαρμόζεται σε εσάς

Πώς μπορούν αυτές οι καινοτομίες να ταιριάξουν στη ζωή σας; Αφήστε τις νέες QLED 2019 να σας δείξουν τον τρόπο.

https://youtu.be/REXhOkzgqKs

Η καινοτομία πίσω από τη Samsung QLED

Πραγματική εικόνα 8K

Ανάλυση 8K

Η QLED 8K προσφέρει 16 φορές την ανάλυση του Full HD, ενσωματώνοντας 33 εκατομμύρια pixel σε μια οθόνη εξαιρετικής καθαρότητας, προσδίδοντας έτσι στις συνήθεις εικόνες μια καθηλωτική εμπειρία απίστευτου βάθους.

Ένα δισεκατομμύριο χρώματα με την τεχνολογία Quantum Dots

100% όγκος χρώματος με την τεχνολογία Quantum Dots

Η QLED είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Quantum Dots της Samsung για απόδοση εικόνας με 100% χρωματικό όγκο. Τα Quantum Dots είναι εξαιρετικά μικρά νάνο-σωματίδια που επιτρέπουν στο φως να αποδίδει ένα δισεκατομμύριο χρώματα στη νέα QLED.

Βελτιστοποίηση ελέγχου οπίσθιου φωτισμού

Direct Full Array

Η QLED αναλύει κάθε περιοχή σκηνή-σκηνή, ελέγχοντας τον οπίσθιο φωτισμό σε κάθε ζώνη με ακρίβεια, για να προσθέσει βάθος και λεπτομέρεια στην εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι βαθύτερα μαύρα, λιγότερη διάχυση φωτισμού και μεγαλύτερο βάθος και περιγραφή στις λεπτομέρειες*.

*Σε σχέση με τηλεοράσεις Samsung χωρίς Direct Full Array

Ευρύτερη γωνία θέασης

Ultra Viewing Angle

Οι νέες QLED παρουσιάζουν μια διευρυμένη γωνία θέασης που γίνεται δυνατή με δύο ειδικές επιστρώσεις. Αυτές ελαχιστοποιούν τις διαρροές φωτός επικεντρώνοντας το στη σωστή κατεύθυνση και μοιράζοντάς το ομοιόμορφα σε ολόκληρη την οθόνη. Απολαύστε λαμπερά χρώματα από κάθε γωνία.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας με μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας

Quantum HDR

Το Quantum HDR βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα κάθε σκηνής. Από τα βαθύτερα μαύρα μέχρι τα φωτεινότερα λευκά, θα απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια του περιεχομένου όπως ακριβώς το οραματίστηκε ο δημιουργός του.

Η έξυπνη τεχνολογία πίσω από τις QLED

Quantum Processor

Ο έξυπνος επεξεργαστής της Samsung ενισχύει την ποιότητα εικόνας, βελτιστοποιώντας την εμπειρία θέασης. Η φωτεινότητα της οθόνης και ο ήχος, βελτιστοποιούνται αυτόματα και προσαρμόζονται στις συνθήκες θέασης και στο περιεχόμενο, σκηνή-σκηνή, σε πραγματικό χρόνο.

* Σε σχέση με τηλεοράσεις Samsung χωρίς Quantum Processor.

https://youtu.be/YsvrXJo9jww

AI upscaling

Η έξυπνη μηχανική εκμάθηση αναλύει και αναβαθμίζει κάθε σκηνή, ανεξάρτητα από το είδος περιεχομένου που διαθέτετε. Δεδομένα από εκατομμύρια είδη περιεχομένου χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση πτυχών, όπως οι υφές και τα άκρα, για τη βελτιστοποιημένη αναβάθμιση κάθε συγκεκριμένης σκηνής.

https://youtu.be/YsvrXJo9jww

 Ανάλυση σκηνής

Ανάλυση χώρου

Ανάλυση σκηνής

Η QLED 2019 αναλύει κάθε σκηνή για να αναγνωρίσει και να βελτιστοποιήσει τον ήχο. Αυτή η διαδικασία ξεκινά διαχωρίζοντας και ταξινομώντας τα εισερχόμενα σήματα ήχου. Στη συνέχεια, τα βασικά χαρακτηριστικά βελτιστοποιούνται ώστε να αποδίδονται με τρόπο που ταιριάζει ιδανικά στην κάθε σκηνή.

Δείτε πώς η QLED απλοποιεί
την εμπειρία θέασης

Εύκολος έλεγχος από ένα σημείο

One Remote

Χρησιμοποιείστε το One Remote της Samsung και πείτε αντίο σε όλα τα υπόλοιπα τηλεχειριστήρια. Τώρα, απλά με ένα τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγξετε με άνεση όλες τις συσκευές εικόνας και ήχου. Το One Remote φέρνει τον έλεγχο όλων των συσκευών σας στα χέρια σας.

* Το πραγματικό προϊόν και το τηλεχειριστήριο ενδέχεται να διαφέρουν από την εικόνα.

* Μόνο συμβατές συσκευές.

Η QLED συναντά τη νέα εφαρμογή Apple TV

Apple TV

Τώρα για πρώτη φορά με τις QLED τηλεοράσεις, μπορείτε να αγοράσετε, να νοικιάσετε και να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες ταινίες καθώς και να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε κανάλια της Apple TV, όλα μέσω της νέας εφαρμογής Apple TV. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής Apple TV και περιηγηθείτε.

* Η Apple και η Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., καταχωρημένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. ** Το περιεχόμενο στην οθόνη είναι προσομοιωμένες εικόνες και είναι μόνο για λόγους επίδειξης.

Το Bixby έχει όλες τις απαντήσεις

Bixby στις νέες QLED

Το Bixby είναι ο ειδικός βοηθός που κάνει την τηλεόρασή σας πιο έξυπνη. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον σκηνοθέτη της αγαπημένης σας ταινίας; Τι πιο εύκολο από το να ρωτήσετε το Bixby. Θα σας βρει τη σωστή απάντηση στη στιγμή.*

*Tο Bixby αναγνωρίζει μόνο συγκεκριμένες προφορές και διαλέκτους των Αγγλικών (ΗΒ), Αγγλικών (ΗΠΑ), Γαλλικών (Γαλλίας), Γερμανικών (Γερμανίας), Ιταλικών (Ιταλίας), Κορεατικών (Νοτίου Κορέας), Μανδαρινικών Κινέζικων (Κίνας) και Ισπανικών (Ισπανίας). Σύντομα θα υποστηρίζονται περισσότερες γλώσσες. Η χρήση του Bixby μπορεί να περιορίζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες, που συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά τη διάρκεια εγγραφής μέσων (Βίντεο/Παιχνίδια/Φωνή), τη διάρκεια κλήσεων (συμπεριλαμβανομένων των εξερχόμενων κλήσεων), τη σύνδεση στη βάση DeX Station, τη λειτουργία DeX, τη λειτουργία Μέγιστης εξοικονόμησης ισχύος, τη λειτουργία Εκτάκτου ανάγκης, το Kids Mode και το MirrorLink™

Απλά πείτε
“Hi Bixby”

Ζήστε την εμπειρία ενός πραγματικά έξυπνου σπιτιού με τη νέα QLED.

Το έξυπνο σπίτι ξεκινά εδώ.

SmartThings

Δεν θέλετε να σας διακόπτουν όταν βλέπετε τηλεόραση; Η QLED σας δίνει τον έλεγχο, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και τις ειδοποιήσεις στην οθόνη, χωρίς να απομακρύνεστε από την τηλεόρασή σας.

* Οι συμβατές συσκευές ενδέχεται να ποικίλλουν ανά χώρα.

Δημιουργήστε το δικό σας έξυπνο σπίτι

Συμβατότητα

Η νέα QLED 2019 προσφέρει εκτεταμένη συμβατότητα με άλλες συσκευές**. Και πλέον, είναι εύκολο να συνδέσετε τις συσκευές σας με την QLED για να συνεχίσετε την εμπειρία σας.

* * Σε σχέση με Samsung τηλεοράσεις παλαιότερων χρόνων. ** Η δυνατότητα υποστήριξης χαρακτηριστικών τηλεόρασης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο.

AirPlay 2

Με ενσωματωμένο το AirPlay 2, μπορείτε να κάνετε streaming ή να μοιραστείτε περιεχόμενο από συσκευές Apple στη μεγάλη οθόνη. Απολαύστε χωρίς καμία ταλαιπωρία τα βίντεο, τη μουσική και τις φωτογραφίες σας από το iPhone, iPad και το Mac σας στην QLED σας.

* * Η Apple και το Airplay είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., καταχωρημένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Η υπηρεσία ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τη QLED και η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.

Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της QLED αναβαθμίζει την οπτική του χώρους σας. Προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία θέασης, ενώνοντας το πλαίσιο και το στήριγμα της τηλεόρασης. Απολαύστε απόλυτη οπτική αρμονία με τον κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της QLED./h2>

Όμορφη ακόμη και σβηστή

Ambient Mode

Η QLED μεταμορφώνει τον χώρο σας ακόμη και όταν είναι σβηστή. Γίνεται κομμάτι της διακόσμησης του χώρου σας, δίνοντας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Μεταμορφώνεται ακόμη και σε έργο τέχνης.

Ξεκινήστε το
Ambient Mode
στην QLED

Μεταμορφώστε το χώρο σας

Μοιραστείτε τις
στιγμές σας
μέσω της QLED

Η QLED με το One Invisible Connection, σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα καλώδια που σας εμποδίζουν και ασχημαίνουν το χώρο σας.

Και αυτό δεν είναι το μόνο που προσφέρει. Το No Gap Wall-mount της QLED τοποθετεί την τηλεόρασή σας απευθείας στον τοίχο, για τέλεια εφαρμογή που ταιριάζει απόλυτα στη διακόσμηση σας.