Συστήματα Σιδερώματος | Philips

Συστήματα σιδερώματος με την Τεχνολογία OptimalTEMP, η οποία επιτρέπει το σιδέρωμα κάθε είδους υφάσματος χωρίς να απαιτούνται ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Ένα «έξυπνο» σύστημα σιδερώματος που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι είδος υφάσματος σιδερώνεις!

Ανακαλύψτε μερικά από τα χαρακτηριστικά των συστημάτων σιδερώματος Philips.

Τελειώστε το σιδέρωμα σε χρόνο μηδέν

Η νέα λειτουργία speed mode προσαρμόζει αυτόματα την ποσότητα του ατμού ανάλογα με την ταχύτητα σιδερώματος, παρέχοντας περισσότερο ατμό όταν το σίδερο κινείται πιο γρήγορα. Έτσι τελειώνετε το σιδέρωμα πιο γρήγορα από ποτέ!

Έξυπνος αυτόματος ατμός σε κάθε κίνηση

Ο νέος αισθητήρας κίνησης νέας γενιάς γνωρίζει ακριβώς πότε το σίδερο κινείται πάνω στα ρούχα σας και παρέχει αυτόματα ισχυρό ατμό. Χαλαρώστε και απολαύστε το πιο ξεκούραστο σιδέρωμα καθώς το σύστημα σιδερώματος παρέχει αυτόματα τον ατμό που χρειάζεστε.

Φρεσκάρετε τα ρούχα σας με τον πανίσχυρο αυτόματο κάθετο ατμό

Ο προηγμένος αισθητήρας κίνησης αναγνωρίζει την κίνηση του σίδερου ακόμα και όταν σιδερώνετε κάθετα, παρέχοντας αυτόματα ισχυρό ατμό για να φρεσκάρετε χωρίς κόπο φορέματα, σακάκια, κουρτίνες και όλα τα ρούχα σας που σιδερώνονται δύσκολα.

Φρεσκάρετε τα ρούχα σας με τον πανίσχυρο αυτόματο κάθετο ατμό

Με την τεχνολογία OptimalTEMP, εγγυόμαστε ότι αυτό το σύστημα σιδερώματος δεν θα προκαλέσει ποτέ καψίματα σε κανένα ύφασμα που μπορεί να σιδερωθεί. Μπορείτε να το αφήσετε με ασφάλεια πάνω στα ρούχα σας ή στη σιδερώστρα.

Πανίσχυρος ατμός για τις πιο επίμονες τσακίσεις

Πανίσχυρος, συνεχής ατμός για αποτελεσματική αφαίρεση ακόμα και των πιο επίμονων τσακίσεων από τα χοντρά υφάσματα.

Αγοράστε ένα από τα παρακάτω 4 συστήματα σιδερώματος Philips, με τη μοναδική τεχνολογία OptimalTEMP για τέλειο σιδέρωμα χωρίς καψίματα σε όλα τα ρούχα που σιδερώνονται και θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια σιδερώστρα αξίας 100€.

Ποιο είναι είναι το δώρο σας!

Θα λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια σιδερώστρα Philips αξίας 100€ η οποία διαθέτει:

  • Μεγάλη επιφάνεια σανίδας και μεγάλη βάση για την τοποθέτηση ενός συστήματος σιδερώματος
  • Κάλυμμα πολλαπλών στρώσεων για τέλεια ολίσθηση και γρήγορο σιδέρωμα, όπου η εξωτερική στρώση από 100% βαμβάκι
  • Κλείδωμα μεταφοράς και αποθήκευσης
  • Διπλό πόδι με αντιολισθητικά προστατευτικά για επιπλέον σταθερότητα.