Ο απόλυτος σύμμαχος σου για ευεξία κρύβεται εκεί που δε τον περιμένεις…στην κουζίνα σου!

Ο απόλυτος σύμμαχος σου για ευεξία κρύβεται εκεί που δε τον περιμένεις…στην κουζίνα σου!

Η ευεξία μας συνδέεται άμεσα με την ψυχική και σωματική μας υγεία, με την άθληση, με τον τρόπο σκέψης μας και το φαγητό που καταναλώνουμε. Τόσο οι τροφές που επιλέγουμε, όσο και ο τρόπος παρασκευής των γευμάτων μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο Wellbeing μας. Απροσδόκητοι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής μας είναι οι μικρές συσκευές που θα βρούμε στην κουζίνα μας. Αποχυμωτές, Πολυμίξερ, Μπλέντερ, Συσκευές για Smoothie, Φριτέζες αέρος…το ταξίδι προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δεν ήταν ποτέ πιο νόστιμο.

Η σκέψη μας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και για μία ισορροπημένη υγιεινή διατροφή συχνά συνοδεύονται από μια νοσταλγία για το εξιδανικευμένο παρελθόν, όπου θεωρούμε ότι ζούσαμε και τρεφόμασταν καλύτερα. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο κοντά στο σήμερα από ότι στο παρελθόν. Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάπτυξη που έχει συμβεί στον τομέα της παρασκευής του φαγητού, μικρές ένοχες απολαύσεις όπως οι τηγανιτές πατάτες, μπορούν να αποτελούν κομμάτι μιας υγιεινής διατροφής, στηρίζοντας ουσιαστικά αυτούς που θέλουν να φροντίσουν το σώμα και την υγεία τους, χωρίς να στερούνται σε γεύση. Οι ειδικοί ξεχώρισαν 3 μικροσυσκευές  που δε θα θες να απομακρύνεις από τον πάγκο της κουζίνας σου!

Για το πρωί:  Ολόφρεσκος και θρεπτικός φυσικός χυμός φρούτων

Αποχυμωτής Rohnson R437

Ο αποχυμωτής δεν έχει παραμείνει ένα προϊόν Telemarketing που σου υπόσχεται καλυτέρευση της υγείας σου και όλα τα οφέλη των φρούτων. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, οι σύγχρονοι αποχυμωτές μπορούν να γίνουν ο σύμμαχός μας στην προσπάθεια μίας πιο υγιεινής διατροφής, αφού οι φυτικές ίνες, οι βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα αγαπημένα μας φρούτα και λαχανικά δεν καταστρέφονται. Έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε την μέρα μας γεμάτοι ενέργεια και όρεξη.

Βρες εύκολα και γρήγορα τον αποχυμωτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου εδώ!

Για Boost Ενέργειας μέσα στην Ημέρα: Smoothies

Μπλέντερ Nutribullet NB907R Pro

Είναι δύσκολο να αντισταθείς στα μπλέντερ που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μας κρατήσουν υγιείς! Σε αντίθεση με τα κοινά μπλέντερ κουζίνας, το nutribullet δεν αλέθει, αντιθέτως χρησιμοποιεί σύστημα εκχύλισης θρεπτικών συστατικών, και έτσι διασπά το κυτταρικό τοίχωμα των φρούτων, λαχανικών, καρπών κ.ά. και απελευθερώνει τις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και τα μέταλλα που περιέχουν.

Μάθε περισσότερα για τα Nutribullet και βρείτε νόστιμες συνταγές για Smoothies εδώ.

Airfryer Philips HD9280/70 6.2 lt

Η φρενίτιδα γύρω από τα Airfryer είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Είναι μια μικρή επανάσταση και μία μεγάλη νίκη της νοστιμιάς στην υγιεινή διατροφή. Χάρις στις φριτέζες αέρος (Air fryers) μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας τραγανά σνακ χωρίς τις ενοχές των υπερβολικών θερμίδων ή των ανθυγιεινών λιπαρών. Με ελάχιστο ή καθόλου λάδι και με έως και 90% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με το παραδοσιακό τηγάνισμα ένα Air fryer αρκεί για να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του υγιεινού γεύματος. Παράλληλα, μας εξοικονομεί χρόνο και ακόμη γιατί ακόμα και την πιο φορτωμένη ημέρα της εβδομάδας, το Air fryer θα είναι εκεί για να ετοιμάσει μέσα σε λίγα λεπτά το αγαπημένο μας γεύμα.

Βρες εύκολα και γρήγορα το Air fryer που ταιριάζει στις ανάγκες σου εδώ!

Γιατί για εμάς, η επίτευξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής δεν είναι ένα μοναχικό ταξίδι ταλαιπωρίας και στερήσεων. Οφείλει να είναι ένα νόστιμο και δημιουργικό ταξίδι που θα υποστηρίζεται με τις κατάλληλες μικρές οικιακές συσκευές, διαλεγμένες από τους ειδικούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *