Cyber Monday Τι; Πως; Που;

Cyber Monday Τι; Πως; Που;

Cyber Monday Τι; Πως; Που;

Στο παρακάτω άρθρο θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη Cyber Monday!

Τι είναι η Cyber Monday;

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την Black Friday (Μάυρη Παρασκευη), η οποία καθιερώθηκε το 1952 στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής. Αφορά την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου(μεταξύ 24-30). Στην Ελλάδα όμως, έχουμε το χάρισμα να συρρικνώνουμε ή να μεγεθύνουμε τα δεδομένα ανάλογα με την περίσταση, και γι αυτό το λόγο οι τρεις μέρες μετατρέπονται σε ολόκληρη εβδομάδα και ανά περιπτώσεις πολύ περισσότερο…!! Η Black Friday, πέρα από την αγοραστική μανία που μας καταλαμβάνει, θεωρείται ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών. Οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου παρουσιάζουν τα προϊόντα που διαθέτουν σε μεγάλες προσφορές!

Αν σε ενδιαφέρει δες τις Black Friday 2020 προσφορές της Expert

Ανάμεσα στην Black Friday περίοδο και την Χριστουγεννιάτικη περίοδο έρχεται και μία ακόμη μέρα Προσφορών κυρίως σε προϊόντα τεχνολογίας! Οι προσφορές σε υπολογιστές, τηλεοράσεις, ακουστικά, περιφερειακά υπολογιστή, κονσόλες, ηχεία, κινητά , tablet κ.α παίρνουν φωτιά. Αν ενδιαφέρεσαι για τέτοιες αγορές τότε αύτη είναι η μέρα σου και δεν είναι άλλη από την Cyber Monday!!

Πως ξεκίνησε η Cyber Monday;

Εκεί που η Black Friday επικεντρωνόταν κυρίως στις αγορές στο κατάστημα, με πολλούς λιανοπωλητές να ανοίγουν την πόρτα ήδη από το βράδυ των Ευχαριστιών, η Cyber ​​Monday παραδοσιακά ήταν η μέρα που θα μπορούσες να ψωνίσεις τις καλύτερες προσφορές της χρονιάς στο διαδίκτυο. Φέτος, ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών και στις δύο γιορτές οι αγορές πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά.

Η Cyber ​​Monday, γνωστή και ως Blue Monday, είναι ένας όρος μάρκετινγκ για τη Δευτέρα μετά τις γιορτές των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αντίθεση με την black friday που πρωτοξεκίνησε το 1952, η Cyber Monday είναι μία καινούρια γιορτή που έκανε το ντεμπούτο της στις 28 Νοεμβρίου 2005. Ο όρος επινοήθηκε από την Ellen Davis και τον Scott Silverman και έγινε γρήγορα μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές ημέρες αγορών του Έτους.

Που θα βρω τις προσφορές;

Μα φυσικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Expert! Στo expert-hellas.gr θα βρεις δεκάδες προϊόντα τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές. Οπότε αν ενδιαφέρεσαι για όλες τις super προσφορές σε υπολογιστές, κινητά, ακουστικά, τηλεοράσεις, δεν έχεις παρά να μείνεις συντονισμένος στη σελίδά μας ή να εγγραφείς στην λίστα των newsletters μας.

Εδώ οι > Cyber Monday 2020 <προσφορές της Expert!

Εγγράψου στη λίστα της Cyber Monday και μάθε πρώτος όλες τις νέες προσφορές!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και βγες κερδισμένος!
  • Η Expert συλλέγει και επεξεργάζεται τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται ανωτέρω για τους οποίους έχετε συναινέσει. Η επεξεργασία η οποία γίνεται είναι η απολύτως αναγκαία και γίνεται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περίπτωση υπαλλήλους της εταιρείας. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της επεξεργασίες και άλλα πρόσωπα τα οποία όμως δεσμεύονται να προβαίνουν μόνο στην επεξεργασία η οποία εκάστοτε τους ζητείται σύμφωνα με το παρόν και τον νόμο. Τα δεδομένα σας μπορεί να στέλνονται σε άλλες χώρες εντός ή εκτός της ΕΕ για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους έχετε συναινέσει. Οι εκτελούντες επεξεργασία εντός της ΕΕ δεσμεύονται από τον Κανονισμό 2016/679/ΕΚ (Κανονισμός) και την σύμβασή τους μαζί μας από τα οποία εξασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων και η επεξεργασία τους σύμφωνα με την συναίνεση που δίνετε. Εκτός ΕΕ η εταιρεία μας ακολουθεί τις διατάξεις του Κανονισμού που αφορούν αποστολή δεδομένων εκτός ΕΕ ώαι να εξασφαλίζεται ότι η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και την συναίνεση σας. Η εταιρεία έχει λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή και η πρόσβαση σε αυτά περιορισμένη σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα σας θα τηρούμε για χρονικό διάστημα 10 ετών εκτός και αν ο νόμος διαφορετικά προβλέπει. Έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε όποτε επιθυμείτε με την εταιρεία ώστε να ενημερωνόσαστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, να ζητάτε την τροποποίηση τους, ή την διακοπή της χρήσης τους ή την διαγραφή τους συνολικά ή μερικά ή την φορητότητα αυτών όπως ο νόμος ορίζει. Παρακαλούμε για την επικοινωνία σας να απευθύνεστε στο τηλ. 210 6199662, ή το e-mail [email protected] ή στα καταστήματα μας. Έχετε το δικαίωμα σε περίπτωση κατά την οποία θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται δεν είναι σύμφωνη με τα ανωτέρω να αναζητείτε την προστασία της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *