Συμβουλές για τέλειο milkshake

1.Προσέχουμε πάντα τις δοσολογίες στο γάλα και το παγωτό. Το βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι η παραπάνω προσθήκη γάλακτος, με αποτέλεσμα το milkshake να μην έχει την χαρακτηριστική κρεμώδη υφή. Μία μπάλα αρκεί για 2/3 του φλιτζανιού γάλα.

2.Επιλέγουμε ένα παγωτό με φυσικά συστατικά. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι πως θα είναι γευστικό και άκρως ποιοτικό.

3.Χρησιμοποιούμε μόνο πλήρες γάλα και αποφεύγουμε το αποβουτυρωμένο. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε το milkshake πηχτό για περισσότερη ώρα. Ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα στο μίξερ για να ελέγχουμε την υφή του.

4.Προτιμούμε για βάση τα φρέσκα υλικά και όχι τα σιρόπια. Κακά τα ψέματα, μπορεί το σιρόπι να αποτελεί γρήγορη λύση αλλά το φρέσκο κάνει όλη την διαφορά.

5.Τοποθετούμε τα ποτήρια για λίγη ώρα στην κατάψυξη πριν το σερβίρουμε. Όταν τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε για το milkshake και τα ποτήρια είναι δροσερά, το αποτέλεσμα τότε αγγίζει σίγουρα τα όρια της τελειότητας. Απλά το σερβίρουμε με χοντρό καλαμάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *