Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

World Cup 2022

Ζήσε το World Cup σαν να ήσουν στο Qatar!

Τι και αν το Κατάρ πέφτει μακριά; Ζήσε την απόλυτη αθλητική εμπειρία παρέα με την Expert Hellas!

Το παγκόσμιο κύπελλο είναι μία διοργάνωση που παραδοσιακά γεμίζει τα καλοκαίρια μας. Φέτος όμως θα μας συντροφεύσει μέχρι τις γιορτές. Παρακολουθήστε όλους τους αγώνες ζωντανά από τον ΑΝΤ1 ελεύθερα και χωρίς καμία συνδρομή, αφού ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τηλεοπτικά τουλάχιστον 32 από τους 64 αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι με συνδρομή στον ANT1+.

Ζήστε όλη τη μαγεία της διοργάνωσης επιλέγοντας μια τηλεόραση με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο πιο ομαλή θα φαίνεται η κίνηση στην οθόνη. Σε συνδυασμό με ένα καλό ηχοσύστημα, θα είναι σαν να βρίσκεσαι στο γήπεδο! Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG διαθέτει ειδικό αθλητικό συναγερμό που μπορείτε να τον ρυθμίσετε γρήγορα και εύκολα στην LG τηλεόρασή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε ξυπνητήρι όταν ένας αγώνας πρόκειται να ξεκινήσει ή να βάλετε ξυπνητήρι όταν μπαίνει γκολ. Έτσι ενώ παρακολουθείτε κάποιο άλλο πρόγραμμα, σας έρχεται η ειδοποίηση και μεταβαίνετε γρήγορα στον αγώνα για να παρακολουθήσετε το γκολ.

Παρακολούθησε όλους τους αγώνες ό,τι κι αν κάνεις

Φέτος πολλά παιχνίδια παίζονται το απόγευμα. Μια χρονική στιγμή που η πλειοψηφία του κόσμου είτε εργάζεται είτε βρίσκεται στον δρόμο. Πώς δε θα χάσετε στιγμή λοιπόν από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ μπορεί να είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα;

Ένας εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα tablet ως δεύτερη οθόνη. Η οθόνη ενός tablet είναι αρκετά μεγάλη για να βλέπετε τις ενέργειες του ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά και αρκετά συμπαγής για να την πάρετε μαζί σας. Τα καλύμματα tablet έχουν συχνά ένα εύχρηστο πτερύγιο στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα στον φορητό υπολογιστή σας, για να μη χάσεις ούτε φάση!

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεστε στο αυτοκίνητο από τη δουλειά στο σπίτι όταν γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες. Φυσικά, η λύση της δεύτερης οθόνη σε αυτή την περίπτωση δεν συνιστάτε. Ευτυχώς οι αγώνες μεταδίδονται και από το ραδιόφωνο! Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι κάνει τον αγώνα πολύ πιο συναρπαστικό και έχετε κάτι να ακούσετε κατά τη διάρκεια της μεγάλης κυκλοφοριακής συμφόρησης. Καλό για τη δική σας ασφάλεια, αλλά και των άλλων!

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο με καλό τρόπο. Και δεν έχουμε καν αναφέρει ίσως τον πιο άνετο τρόπο, δηλαδή σε μια πλατεία ή σε ένα καφέ με φίλους ή οικογενειακά. Φυσικά μπορείτε να το κάνετε και πολύ cozy στο σπίτι! Εξακολουθείτε να ψάχνετε για μια κατάλληλη τηλεόραση ή γραμμή ήχου για το Παγκόσμιο Κύπελλο; Μπες στο www.expert-hellas.gr και ανακάλυψε τις πιο σύγχρονες 4Κ και 8Κ TVs. Για να απολαύσεις το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τις επόμενες διοργανώσεις για πολλά χρόνια.

Και μη ξεχνάς, για όσο διαρκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο με κάθε αγορά προϊόντων Hisense μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα τρία δώρα του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *