Ψωνίστε έξυπνα αυτή την Black Friday

Οι περισσότεροι περιμένουν όλο το χρόνο για την Black Friday/ Black Week, με την υπόσχεση να έχουν την καλύτερη τιμή σε μια νέα τηλεόραση, ένα έξυπνο ηχείο, έναν εκτυπωτή ή κάποιο άλλο τεχνολογικό gadget. Μία υπόσχεση που κατά καιρούς καταπατάτε και οι καταναλωτές νιώθουν εξαπατημένοι.

Το 2022 είναι ένα ιδιαίτερο έτος που παρουσιάζει μοναδικές προκλήσεις, με σημαντικές ελλείψεις σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως οι φορητοί υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών, σε συνδυασμό με υψηλότερα έξοδα αποστολής και μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης για προϊόντα που παραγγέλθηκαν στο διαδίκτυο. Είναι λογικό πολλοί καταναλωτές να είναι σκεπτικοί απέναντι στις ηλεκτρονικές αγορές αυτό το διάστημα.

Μην ανησυχείτε, ως ειδικοί της τεχνολογίας ξέρουμε όλα τα κόλπα! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τις Black Friday αγορές σας και θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές, θα περιορίσετε την απογοήτευση και – το πιο σημαντικό – τις υπερβολικές δαπάνες.

1. Ελέγξτε προσεκτικά τις ημερομηνίες

Πριν καν σκεφτείτε τι θα αγοράσετε αυτή την Black Friday, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σημειώσετε τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η Μαύρη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου. Η εβδομάδα πριν από τη Μαύρη Παρασκευή, δηλαδή από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, θα είναι η Εβδομάδα της Μαύρης Παρασκευής. Μην ξεχνάτε επίσης το Cyber weekend στις 26 και 27 Νοεμβρίου και τέλος, η Cyber Monday τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ως τον μεγάλο τελικό των μεγαλύτερων εκπτώσεων του χρόνου.

2. Αναλύστε τις ανάγκες σας

Πολλοί από εμάς έχουμε στο σπίτι ένα σωρό προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, οικιακές συσκευές ή είδη μόδας. Κατά τη διάρκεια της Black Friday, ο σκοπός είναι να μην υπερκαταναλώνουμε άσκοπα, κάτι που θα ήταν διπλά επιβλαβές (για το περιβάλλον και το πορτοφόλι μας). Η ιδέα είναι να αναλύσετε τις ανάγκες σας όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Μη διστάσετε να φτιάξετε μια λίστα με τα προϊόντα που χρειάζεστε. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην παρασυρθείτε από τα έντονα χρώματα και τα ταμπελάκια εκπτώσεων, έχοντας ήδη στο μυαλό σας τι πρόκειται να αγοράσετε.

3. Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Όταν έχετε αναλύσει σωστά τις ανάγκες σας, είναι πολύ πιο εύκολο να ορίσετε έναν προϋπολογισμό. Οι προσφορές είναι τόσο πολλές κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής που γρήγορα μπορεί κανείς να πιαστεί στον αγοραστικό πυρετό. Επομένως, ο καθορισμός ενός προϋπολογισμού, τουλάχιστον μιας κατηγορίας τιμής, σας επιτρέπει να ορίσετε ένα πλαίσιο για τις αγορές σας. Οι ειδικοί σάς προτείνουμε να ορίσετε και ένα έξτρα χρηματικό ποσό για αναπάντεχες προσφορές και ευκαιρίες. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε κάτι που ενδεχομένως να μην είχατε σκεφτεί νωρίτερα χωρίς τύψεις.

4. Scouting

Το πιο ουσιαστικό βήμα για μια επιτυχημένη Black Friday είναι το scouting μπροστά. Εκείνη την ημέρα, μπορεί να βρεθείτε αγχωμένοι όσο περνάει ο καιρός. Οι καλύτερες προσφορές για τα πιο hot προϊόντα είναι σαν ζεστά κέικ! Εξαφανίζονται πριν καν σκεφτείτε να τα βάλετε στο καλάθι σας. Εάν έχετε ήδη αφιερώσει χρόνο για να αναζητήσετε και να αφήσετε προϊόντα στην άκρη, θα τα βρείτε εύκολα όταν ξεκινήσει η Black Friday.

5. Συμβουλευτείτε την ενότητα Αγορών μας

Οι ομάδες μας είναι έτοιμες για εσάς κατά τη διάρκεια της Black Friday! Ώρα με την ώρα, θα σας προσφέρουμε όλες τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές. Ειδικά στο τμήμα υψηλής τεχνολογίας (τηλεοράσεις, βιντεοπαιχνίδια, smartphone κτλ.). Εκτός από περιόδους δυνατών προωθητικών ενεργειών όπως η Black Friday, σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε ακαταμάχητες προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οδηγοί αγορών, συμβουλές, κωδικοί προσφοράς… Οι καλύτερες προσφορές Διαδικτύου αναφέρονται εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *