Οι καλύτερες ιδέες χριστουγεννιάτικων εταιρικών δώρων!

Οι καλύτερες ιδέες χριστουγεννιάτικων εταιρικών δώρων!

Οι καλύτερες ιδέες χριστουγεννιάτικων εταιρικών δώρων!

Για πολλούς η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Με τις γιορτές προ των πυλών, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιβραβεύσετε τους εργαζομένους σας για την καλή τους απόδοση.

Για πολλούς εργαζόμενους, τα χριστουγεννιάτικα δώρα της εταιρείας συμβολίζουν τη φροντίδα και την εκτίμηση της εταιρείας για τη δουλειά τους. Εάν η εταιρεία σας παίρνει χριστουγεννιάτικα δώρα για τους υπαλλήλους της, αλλά δεν ξέρετε τι να πάρετε, μην ανησυχείτε. Σε αυτό το άρθρο, σας προσφέρουμε ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για τις φετινές σας αγορές.

1. Τα σπορ και τα έξυπνα ρολόγια υποστηρίζουν την ευεξία

Τα activity trackers και τα smartwatches είναι μια εξαιρετική επένδυση για την ευημερία των εργαζομένων, ένας υγιής εργαζόμενος είναι πολύτιμος πόρος για την εταιρεία και την εργατική κοινότητα. Τα activity trackers και τα smartwatches έχουν πολλές λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της ευημερίας σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν π.χ. παρακολούθηση μιας δραστηριότητας, την απόδοση της άσκησης και την αποκατάσταση. Τα περισσότερα activity trackers διαθέτουν επίσης αθλητικά προγράμματα που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της προπόνησης καθώς επίσης και κάποιες εφαρμογές για ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμού, που σύμφωνα με έρευνες, βοηθούν το σώμα να ανακάμψει. Πολλά smartwatches έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα αυτά των activity trackers.

Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, τα αθλητικά προγράμματα των smartwatches δεν είναι τόσο λεπτομερή. Ο μεγαλύτερος παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ smartwatches και αθλητικών ρολογιών είναι τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας των smartwatches. Στα περισσότερα smartwatches, μπορείτε να έχετε τις πιο σημαντικές εφαρμογές που βρίσκονται στο τηλέφωνό σας στον καρπό σας, ώστε να μπορείτε, για παράδειγμα, να ακολουθείτε το ημερολόγιο κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας απευθείας στον καρπό σας. Επιπλέον, η λήψη μηνυμάτων και κλήσεων απευθείας από τον καρπό μειώνει την ανάγκη ανοίγματος του smartphone και έτσι βελτιώνει την παραγωγικότητα. Πολλά smartwatches έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα αυτά των activity trackers.

2. Τα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου σας βοηθούν να συγκεντρωθείτε

Πολλοί από εμάς τείνουμε να ακούμε μουσική, audiobooks ή podcast στo διάλειμμα από τη δουλειά είτε όταν χαλαρώνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η κατάλληλη μουσική βοηθά και στην συγκέντρωση. Πολλά ακουστικά διαθέτουν ενεργό φιλτράρισμα θορύβου, το οποίο από μόνο του βελτιώνει την ικανότητα συγκέντρωσης καθώς ο θόρυβος του περιβάλλοντος δεν παρεμβαίνει στην εργασία σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα των ακουστικών κατά του θορύβου είναι ότι δεν χρειάζεται να ακούτε τη μουσική τόσο δυνατά. Εκτός από την ακρόαση μουσικής και podcast, τα ασύρματα ακουστικά διευκολύνουν τη συνομιλία στο τηλέφωνο, επειδή δεν χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο στο χέρι σας όλη την ώρα, αλλά μπορείτε να το αφήσετε στο γραφείο και να περπατήσετε στο γραφείο.

LG Tone Free FP9 True Wireless Earbuds Black

(Οι περισσότεροι επαγγελματίες που μιλούν πολύ στο τηλέφωνο στη δουλειά τους, χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά με ενεργό φιλτράρισμα θορύβου). Πολλά ακουστικά διαθέτουν επίσης φιλτράρισμα θορύβου προς την άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής να μπορεί να ακούσει τη φωνή σας πιο καθαρά, καθώς ο περιττός θόρυβος του περιβάλλοντος φιλτράρεται

3. Αιχμαλωτίστε αξέχαστες στιγμές με μια στιγμιαία κάμερα

Σήμερα, σχεδόν όλοι έχουν στην τσέπη τους ένα smartphone, το οποίο μπορεί ακόμη και να τραβήξει φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας, τουλάχιστον όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας. Η τεχνολογία smartphone καθιστά επίσης δυνατή τη λήψη πολλών φωτογραφιών στη σειρά, έτσι ώστε το νόημα μιας μόνο λήψης να μειώνεται και η εικόνα να χάνει τη συναισθηματική της αξία. Γι’ αυτό οι στιγμιαίες κάμερες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να καταγράψετε αξέχαστες στιγμές που αφήνουν μια φυσική μνήμη, για παράδειγμα στην πόρτα του ψυγείου. Η κάμερα στιγμιαίας χρήσης είναι βολική για να την πάρετε μαζί σας, για παράδειγμα, σε ημέρες ομάδας, ταξίδια διακοπών ή δείπνο με φίλους. Ορισμένα μοντέλα της αγοράς, όπως το Fujifilm Instax, έχουν την επιλογή να εκτυπώνουν φωτογραφίες απευθείας από το τηλέφωνο. Η λειτουργία σάς επιτρέπει ακόμη και να εκτυπώσετε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από το Διαδίκτυο..

4. Με μια δωροκάρτα, όλοι παίρνουν ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο

Όσον αφορά τη λήψη χριστουγεννιάτικων δώρων, η πρόκληση είναι να λάβετε υπόψη τις ανάγκες κάθε υπαλλήλου, κάποιος μπορεί να θέλει ένα νέο τηλέφωνο, ενώ κάποιος άλλος να χρειάζεται νέα ακουστικά. Οι δωροκάρτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι κάθε παραλήπτης θα λάβει ένα δώρο που του αρέσει. Με μια δωροκάρτα, ο παραλήπτης του δώρου μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα που θέλει από οποιοδήποτε κατάστημα ή να πληρώσει μέρος μιας μεγαλύτερης αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *